CityVisionMagazine

Care este remediul care te scapă de insomniilor provocate de caniculă?

Una dintre neplăcerile care vine la pachet cu aceste temperaturi ridicate din ultima perioadă este insomnia. Să nu-mi spui că nu ți s-a întâmplat să te perpelești când pe o parte când pe alta? Să nu-mi spui că cel puțin o dată ai avut senzația că te sufoci? Să nu-mi spui că nu ai „părăsit” cel puțin o dată patul ca să te așezi comod pe podea, acolo unde ți s-a părut că aerul nu este totuși atât de încins? Și, recunoaște, cum te-ai simțit după o astfel de noapte. Exact! Epuizată, lipsită de vlagă, cu un singur gând… să dormi ore întregi fără pauză. Cu siguranță, acest lucru nu este posibil, însă salvarea vine din exterior. Există o serie întreagă de terapii care te pot ajuta să minimizezi efectele negative pe care le are insomnia asupra stării tale de sănătate. Mai mult decât atât, aceleași terapii vin în ajutorul tău și te ajută să „tratezi” cauza. Cu alte cuvinte, dau putere organismului tău să lupte împotriva factorilor nocivi care-ți vin din exterior.


„Masajul cu bambus este și un excelent remediu pentru persoanele care nu reușesc să se odihnească în timpul nopții, reglând ciclul somn-trezire și îmbunătățind astfel calitatea vieții. Și implicit starea de sănătate. În afara beneficiilor sale pentru siluetă, masajul cu bambus are un profund efect de relaxare psihică și implicit de sporire a capacității de concentrare asupra task-urilor cotidiene”, explică Dan Bujor, terapeut acreditat în tehnica masajului cu bambus.

Masajul cu bambus este terapia care, în primă instanță, relaxează și favorizează eliminarea toxinelor din celule, într-o manieră 100% naturală, contribuind în același timp la refacerea rezervelor de energie ale organismului. Iată una dintre explicațiile clare ale teoriei conform căreia masajul cu bambus este inamicul insomniilor provocate de caniculă.

Altfel, masajul cu bambus este recomandat tuturor celor care doresc să-și dea un reset, persoanelor care se luptă cu depresia și cu insomnia, dar și cu celulita sau problemele circulatorii. Masaj cu bambus este, așadar, una dintre cele mai complexe și complete terapii alternative.

„Masajul cu bambus sporește capacitatea de concentrare – în afara beneficiilor sale pentru silueta, circulație, masajul cu bambus are un profund efect de relaxare psihică și implicit de sporire a capacității de concentrare asupra task-urilor cotidiene”, conchide specialistul în masaj cu bambus, Dan Bujor.