CityVisionMagazine

Volumul 2 din celebra serie de romane romantice semnata Megan Maxwell, acum si in Romania!

Editura Publisol a lansat recent „Cere-mi ce vrei, acum si oricand!”, cel de-al doilea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice „Cere-mi ce vrei!” semnata Megan Maxwell. Recent, Versus Entertainment si compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe seria Cere-mi ce vrei!.

Seria de romane „Cere-mi ce vrei!” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său, Judith este de acord să devină parte a lumii lui. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

In volumul 2 „Cere-mi ce vrei, acum și oricînd!” apar nori negri în relația „fierbinte” dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea păresește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunță la femeia pe care o iubește. Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite! Relația continuă, în ciuda tuturor celor întâmplate. Însă acum Judith este cea care va impune condițiile în povestea lor de dragoste. „Cere-mi ce vrei, acum și oricand!” este, fără îndoială, un roman îndrăzneț si nu este recomandat cititorilor cu vârsta sub 18 ani.

Seria de carti “Cere-mi ce vrei!” poate fi achiziționata din librariile Carturesti, rețeaua Librarium, Libraria Mihai Eminescu, Compania de Librării București, librăria Șt. O Iosif Brasov, retelele de chioșcuri și magazine de presă Octagon, Calioppe Prahova, Dâmbovița și Brașov, Deșteptarea Bacău si din librăriile online: elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, libris.ro, clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com, bookzone.ro, esteto.ro. Pret de lansare pentru fiecare volum: 49.70 lei.

Parteneri media: Revista Cosmopolitan, Radio Impuls si www.kudika.ro.