CityVisionMagazine

Victoria’s Secret lansează colecția Love Cloud, ce pune în prim-plan un nou nivel de confort

Victoria’s Secret a anunțat  debutul Love Cloud, o nouă colecție de sutiene și chiloți concentrată pe confort pe tot parcursul zilei. Este prima campanie de acest fel pentru brand, iar colecția este prezentată de către optsprezece femei dinamice, susținând astfel angajamentul Victoria’s Secret de a îmbrățișa și celebra toate femeile. Lansarea acestei noi colecții este un pas înainte pentru noua viziune Victoria’s Secret, ce dorește să ofere în continuare sprijin femeilor. Femeile inspiraționale prezentate în campanie sunt:

„După ce am ascultat și am fost inspirați de nevoile reale ale consumatorilor noștri, Love Cloud a fost creată ca o colecție ce se potrivește confortului de zi cu zi, fără a sacrifica funcționalitatea sau senzualitatea. Cu această nouă gamă, lansăm sutiene și chiloți de înaltă calitate, cu modele care se potrivesc nevoilor zilnice ale femeilor, în efortul nostru continuu de a dezvolta produse care susțin femeile și evoluția acestora”, spune Janie Schaffer, director de design a lenjeriei Victoria’s Secret.

„Colecția Love Cloud este un moment major în evoluția mărcii. De la femeile incredibile care dau viață colecției, până la spiritul incredibil de incluziune de pe platou, această campanie este o parte importantă a noului standard Victoria’s Secret pe care îl creăm”, spune Raúl Martinez, director de creație Victoria’s Secret.

Love Cloud stabilește un nou standard pentru confortul sofisticat, prezentând o căptușeală moale precum un nor, și o țesătură fină la atingere, care știm că vor fi adorate de către cliente. Inspirată din dorința de a se simți lejeră asemenea unui nor, lenjeria din colecție este făcută cu ajutorul unei tehnologii de netezire pentru a oferi un aspect elegant și bretele complet ajustabile pentru confortul și flexibilitatea asigurate pe tot parcursul zilei. Colecția conține șase modele – smooth demi, half-pad plunge, push-up plunge, smooth straight-neck lounge, demi front-close with lace back și sport – și trei modele de chiloți asortați, inclusiv două stiluri care sunt complet ajustabile – o premieră pentru brand – colecția începe de la 220 Lei pentru sutiene și 130 Lei pentru chiloți și este disponibilă în mărimile 32A-40DDD: XS-XXL. Love Cloud a fost construită pentru a fi o piesă esențială în garderoba fiecărei femei, ce ajută la găsirea confortului în viața de zi cu zi.

Colecția Love Cloud este disponibilă în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.