CityVisionMagazine

TEZYO deschide primul magazin în Buzău, ajungând la o rețea națională de 37 de magazine

Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața românească de încălţăminte, a deschis primul magazin TEZYO în Buzău, ajungând astfel la o rețea de 37 de magazine deschise la nivel național.

Noul magazin TEZYO a fost inaugurat pe 8 august în centrul comercial Shopping City Buzău și dispune de o suprafață totală de 120 mp, investiția ridicându-se la aproximativ 700 euro/mp. În prezent, brandul TEZYO deține 37 de magazine în 22 de orașe din România și 2 magazine la nivel regional, în Cehia. Anul acesta rețeaua s-a extins cu patru magazine la nivel național, aliniate perfect valorilor si conceptului de comunicare TEZYO – Real Glam. Acesta promovează stilul personal și alegerea pieselor care te reprezintă. Ești Real Glam atunci când te simți bine în ceea ce alegi să porți, indiferent de context.

„Deschiderea unui nou magazin TEZYO în Buzău reprezintă un pas firesc în strategia de dezvoltare a companiei, iar pe lângă extinderea pe piață, ne vom concentra pe continuarea dezvoltării sistemului integrat omnichannel, offline si online, dedicat clienților TEZYO, prin intermediul magazinului online tezyo.ro. Ne dorim să le oferim consumatorilor noștri o experiență de cumpărare îmbunătățită și mai facilă.” – a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

TEZYO este despre libertatea de exprimare, despre alegerea pieselor potrivite propriului stil, pieselor care te reprezintă. Mai mult, clienții se pot bucura de experiențe inedite de shopping, având acces la o gamă variată de încălțăminte și accesorii de la o multitudine de branduri internaționale precum Epica, Le Colonel, Otter, Geox, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Adidas, Nike și Pepe Jeans.