CityVisionMagazine

SUN PLAZA aprinde luminițele de Crăciun alături de Smiley și Nicole Cherry

Centrul comercial SUN PLAZA, din București, în parteneriat cu DIGI FM, dă startul celui mai festiv sezon din an, pe 17 noiembrie, când luminițele de Crăciun vor fi aprinse de Smiley, alaturi de trupa sa și Nicole Cherry. Cei doi artiști vor susține un concert memorabil pe Esplanada Sud a centrului comercial începând cu ora 19:00.  

„Aprinderea luminițelor de Crăciun este un eveniment cu o tradiție de peste 12 ani pentru SUN PLAZA. În fiecare ediție ne dorim să le oferim vizitatorilor noștri o experiență inedită care să marcheze începutul sezonului Sărbătorilor de Iarnă, una dintre cele mai iubite perioade din an. După doi ani de restricții, ne bucurăm să organizăm un concert cu doi dintre cei mai apreciați artiști români, Smiley și Nicole Cherry și să revedem, din nou, Esplanada Sud animată de către vizitatorii noștri. La Sun Plaza, Luminile de Sărbătoare Răsar în Sud!” – precizează reprezentantul SUN PLAZA.  

Atmosfera va fi întreținută de MC-ul Alex Munteanu, iar evenimentul este cu intrare gratuită. În plus, pentru ediția din acest an, vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize puse la dispoziție de organizatorii evenimentului. 

În incinta centrului comercial SUN PLAZA, clienții vor descoperi zone dedicate pentru fotografii și video 360. Printre acestea, noutatea acestui an o reprezintă „Oglinda Infinită”,  amplasată în apropierea intrării principale, ce oferă un cadru special pentru poze de poveste.

Seara va culmina cu spectacolul aprinderii luminițelor de Crăciun, marcând astfel începutul cumpărăturilor de sezon.