CityVisionMagazine

Singurul curs online documentat care te învață cum să-ți amenajezi singur casa

De câte ori nu te-ai întrebat ce culori să combini la tine acasă pentru a evita un kitsch? Sau ce trucuri să folosești pentru locuința ta de 30 mp să pară de 50 mp? Sau poate chiar la ce distanță să montezi un televizor sau diverse tablouri?


BALNAK Design a lansat cursul „DE LA ZERO“, ce îți oferă răspunsurile la toate întrebările tale în materie de amenajare și decorare a casei. Fie că vorbim de iluminat, culori, organizarea spațiului, distanțele recomandate, amenajarea băii sau chiar ergonomia bucătăriei și alegerea electrocasnicelor, cursul „DE LA ZERO“ te ajută să obții o amenajare care îți va oferi atât confortul necesar cât și satisfacția punerii in practică corect a propriilor tale idei.

Economisește timp și bani, făcând totul singur, în loc să cauți pe internet informațiile pe care BALNAK Design deja le-a pregătit pentru tine. În plus, la achiziționarea cursului ai parte de reduceri substanțiale la furnizori de top din domeniu.

Dacă ai fost încântat de curs și vrei să afle și alții, obține și un venit pasiv. Cursul îți oferă posibilitatea și de a câștiga bani din fiecare recomandare a cursului la alte persoane. Pentru fiecare vânzare generată prin link-ul tău de afiliat, tu o să primești 15% din valoarea cursului.  100 vânzări înseamnă 2.775€.  

Beneficiază și tu de cel mai accesibil și relevant curs în domeniu dacă ai în plan amenajarea locuinței tale la doar 185€.

Peste 400 de persoane și-au transformat deja casa în „acasă” cu ajutorul „DE LA ZERO”. Și tu meriți să fii fericit într-o casă nouă!

Alătură-te acum tu comunității BAL•NAK si profita de toate beneficiile!

“După un drum care m-a dus de la economie la management, vânzări și modă, am decis să o iau de la zero. Astfel, la început de pandemie am creat BALNAK Design, care s-a născut din propria nevoia de a crea acasă un spațiu de care să fim mândri și în care să ne simțim confortabil. Mici schimbări de culori, iluminat sau chiar aranjarea mobilierului pot face diferența și BALNAK Design pune bazele pentru ca fiecare să-și poată transforma casa într-un colț de Rai.” a declarat Gianina Matei, fondator BALNAK Design.