CityVisionMagazine

Retailerul de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, KiK, deschide primul magazin din București

KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, a inaugurat cel de-al 14-lea magazin al rețelei din România, în centrul comercial Bucur Retail Park din Bucureşti, bulevardul Timișoarei, nr. 56.

Cu o suprafață construită de 630 mp, primul magazin KiK din București își deschide porțile în prima zi de primăvară, 1 martie, de la ora 09:00. Clienții care vor vizita magazinul în ziua deschiderii, dar și pe 2 martie, vor beneficia de 10% reducere la toate produsele și se vor bucura de atmosfera energică, de faimoasa mascotă KiK, ruleta norocoasă cu multe premii, dar și de numeroase surprize pentru cei mici. Pe 2 martie, de la ora 11:00, toți clienții sunt invitați să afle de la Gabi Ralea, blogger de bricolaj și decor, specialist în reamenajari interioare, cum să redecoreze casa după lunile de iarnă și să creeze un decor fresh cu buget redus.

„Ne bucurăm să aducem primăvara cu primul magazin KiK din București, dar nu ne oprim aici. Vor urma alte două deschideri, tot în capitală, în perioada imediat următoare. Anul 2018 a fost un an bun, cu multe planuri, provocări și obiective. Piața de discount retail din România s-a dovedit a fi peste așteptările noastre. Am fost încântați de faptul că, încă de la lansare, magazinele noastre au fost luate cu asalt în toate orașele unde am ajuns. Fiecare magazin KiK oferă în spații generoase produse foarte bune, la prețuri avantajoase, ceea ce a atras numeroși consumatori români, iubitori ai binei cunocute calități germane. Chiar dacă pare că acest brand ţinteşte doar oraşele medii și mici, compania este mai mult interesată de profilul cumpărătorului decât de numărul de locuitori”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home&deco.

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară. Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea.

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesați www.kik.eu/ro/companie.