CityVisionMagazine

Reîntoarcerea la copilărie

Când suntem copii ne dorim să devenim adulți, să fim pe cont propriu și suntem fascinați de ceea ce fac cei mari. Apoi creștem… și iar creștem, fără să știm că suntem cu adevărat liberi în copilărie. Trăim cum ne dorim, fără să știm că vom fi încorsetați de atâtea reguli și ne jucăm în voie, fără să știm că vom uita să o facem. Îmi amintesc că-mi plăcea să desenez, să colorez și să pictez. Visam cu ochii deschiși, însă odată cu trecerea anilor, am încercat să nu uit acele momente unice, să mă bucur de lucrurile mici, să admir frumusețea care ne înconjoară și să găsesc diferite modalități de a crea.

Un tablou aduce bucurie, iar site-ul pepanza.ro are un portofoliu variat de produse. Imaginile stock sunt printate pe pânză de înaltă calitate, tocmai bune de pus în ramă. În plus, puteți să vă alegeți poza preferată și echipa pepanza.ro o va transforma într-un tablou canvas.

Cum se transformă o imagine într-un tablou memorabil?

Pentru început este procesată pentru ca rezultatul final să fie perfect, apoi este imprimată folosind tehnologia latex. Sunt alese doar materiale de calitate, iar pentru șasiu este folosit lemn de brad, bine prelucrat și uscat cu profil 3d și grosime 2×4/3×6.

Ce este un print pe pânză?

Un print pe pânză este, de fapt, o imagine scoasă printr-o imprimantă specială, la diferite dimensiuni. Această imagine, montată apoi pe un cadru de lemn, reprezintă un tablou canvas. Tablourile canvas sunt printre cele mai răspândite decorațiuni pentru interior, fiind o variantă accesibilă a tablourilor clasice. În ultimii ani, cafenelele și alte localuri publice au ales să își decoreze spațiile din interior cu tablouri canvas. Aceste tablouri pot reproduce opere de artă celebre, prin imprimarea pe pânză a imaginii respective.

Clientul poate alege o fotografie personală (făcută cu aparatul de fotografiat sau telefonul), sau poate achiziționa o imagine online. Foarte importantă este calitatea imaginii alese. Aceasta trebuie să fie la rezoluție cât mai mare și să aibă dimensiunile potrivite pentru tabloul ales.

V-am convins? De Ziua Copilului, puteți beneficia de transport gratuit la orice comandă de peste 150 lei! Oferta este valabilă între 31 Mai si 2 Iunie pe site-ul pepanza.ro.