CityVisionMagazine

reIMAGINE HUB – un spațiu reimaginat dedicat dezvoltării personale

La începutul lunii aprilie se lansa platforma www.reimagine.ro de către agenția full service Pandorra Story Style, iar acum a venit vremea unui nou proiect: reIMAGINE Hub – locul unde fiecare dintre noi își poate reimagina cea mai bună versiune a sa.

reIMAGINE Hub este un spațiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care îl accesează, fiind inspirat de trăirile fiecăruia dintre noi. În acest „alter ego” al platformei reIMAGINE publicul va avea acces la o serie de cursuri practice și ședințe de coaching și cunoaștere de sine, construite riguros și cu grijă de echipa de traineri și facilitatori, coordonată de Monica Măgureanu – absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon & practician și formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil  în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Pentru cei dornici și pregătiți să-și asume rolul de explorator în drumul autocunoașterii se oferă sesiuni 1-1 de coaching sistemic, în urma cărora beneficiarul își va găsi rezolvarea problemelor de relaționare, construindu-și ghidat o sănătate emoțională proprie. Mai multe detalii se găsesc aici.

Cei orientați spre cunoașterea complexă a științelor sufletului specifică Referenţialului Arhetipurilor Personale (RAP) – metodă de analiză personală şi sondare a inconştientului elaborată şi rafinată de peste 30 de ani de către autorul ei, Georges Colleuil – psihoterapeut, filosof, cercetător şi scriitor francez de renume internaţional – vor găsi în reIMAGINE Hub o serie de activități extrem de atractive. Pot opta pentru sesiunile 1-1 RAP sau pot participa la unul dintre workshop-urile deja programate.

„Tarotul este întâi de toate un joc de imagini simbolice, proiecții ale arhetipurilor inconștiente ale umanității. De aceea ne poate ajuta să intrăm în contact cu radăcinile noastre cele mai vechi.” (Georges Colleuil)

În perioada 28 – 30 august, va avea loc cursul Inițiere în metoda RAP și simbolistica tarotului de Marsilia – modulul de începători. Beneficiarii vor afla despre ce înseamnă metoda de analiză  Referenţialul Arhetipurilor Personale, vor învăța despre simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia, vor aprofunda semnificația caselor 1 – 12, vor descoperi cum se calculează și pregătește un Referențial, dar și care sunt primele baze de interpretare. Costul modulului este  de 750 RON. Pentru înscrieri și detalii vă invităm să trimiteți un email la  rap@pandorrastyle.ro

Următorul curs programat are loc pe 19 septembrie, având ca tematică Mitul lui Perseu și Arcanele Izolării. Workshop-ul este deschis tuturor celor pasionați de simboluri, de călătoria alături de arhetipurile din tarot, Tarotul de Marsilia, și nu necesită cunoștințe prealabile în metoda RAP. Cursul va fi susținut de Georges Colleuil, în limba franceză cu interpretarea în limba română asigurată de către Claudia Savu și Mihaela Rață.

Costul acestui curs este 250 RON și numărul maximum de participanți este 25 de persoane. Înscrierile se fac la rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii.

Sesiunile de coaching și workshop-urile se desfășoară online, via platforma zoom, sau la cerere (dacă există această posibilitate pentru tipul de activitate aleasă) într-un spațiu fizic, urmând normele de siguranță impuse de autorități.