CityVisionMagazine

Recenzie Zombieland 2: Rundă dublă

Zombieland 2: Rundă dublă este continuarea primului film, apărut la o distanță de zece ani și care ne readuce, în aceeași manieră comică și mult îndrăgită, în lumea răvășită de apocalipsa zombi. Avem parte de o “rundă dublă”, cum spune și titlul, iar atmosfera creată transpune privitorul în noi aventuri amuzante.

Încă din primele minute se vede clar că este un film Zombieland, originalitatea primei părți se păstrează, iar monștrii însetați de sânge oferă și mai multă satisfacție în scenele și mai intense.

Daca vă era dor de duo-ul format din Tallahassee și Columbus, interpretați de Woody Harrelson și Jesse Eisenberg, îi reîntalnim aici, și mai amuzanți, și mai puși pe supraviețuit. Aproape de fiecare dată ei fură scena – “steal the show”. De asemenea, le regăsim și pe Wichita și Little Rock (Emma Stone și Abigail Breslin), cele două surori rebele și greu de stăpânit.

Primul film a adus împreună aceste personaje, le-a unit într-o familie, acum ei trebuie să se rămână așa pentru a supraviețui. Un lucru este cert, zombii nu iau pauză niciodată.

Fanii acestei serii vor adora continuarea, venită puțin cam tarziu, dar revanșându-se printr-un nivel de umor și carismă în doze impresionante. Are scene cu monștrii mai intense, personaje noi la fel de nebune și glume mai multe, care-ți răpesc un hohot de râs când nu te aștepți.

Având o durată de 99 de minute, filmul prezentat de Columbia Pictures, în cooperare cu Pariah și 2.0 Entertainment, este nerecomandat persoanelor sub 15 ani și distribuit în România de InterComFilm Distribution. Trailerul poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=QEjwGS1ZDKU