CityVisionMagazine

Picnic în natură alături de mixurile tale preferate

Căldură mare, mon cher! România se topește sub soarele torid al verii, însă câteva ore petrecute în aerul curat al dimineții aduc multe beneficii pentru trup și suflet. Aceasta e rețeta mea pentru zilele de weekend. Pentru a da și mai multă culoare, mai adaug o carte bună și o gustare ușoară de vară. Mie îmi plac mixurile delicioase de la Mixit. Cu lapte din belșug sau mâncate ca atare, fructele uscate îți vor reîncărca bateriile.

Pentru zilele lungi de vară, Mixitpropune kitul Trei de vară, care include cele mai populare produse ale sezonului:

·       Bucuria verii – conține fulgi de porumb cu miere și alune, precum și portocale, prune și coacăze liofilizate. Un gust dulce-acrișor care-ți rămâne veșnic în memorie.

·       Amestecul exotic este preferatul meu, deoarece conține lychee, banane, dude, ananas, căpșuni, mango, pitahaya și felii de cocos. Este curcubeu pe cerul gurii! Ori de câte ori mă uit la vreun serial sau film, îmi place să am alături un bol de fructe liofilizate.

·       Iar al treilea produs este Bikini mix, un mix perfect pentru zilele când suntem pe fugă ori într-o călătorie. Oriunde ați merge, puteți strecura în bagaj și punguțele de mixuri de la Mixit. În plus, sunt extrem de gustoase și nici nu ocupă prea mult spațiu.

Toate cele trei mixuri sunt sănătoase și sățioase! Dacă vă place mixul, acesta e disponibil aici: https://www.mixit.ro/product/trei-de-vara