CityVisionMagazine

Oney Bank încheie un parteneriat cu Yves Rocher România și oferă clienților soluția de plată „cumpără acum, plătește mai târziu”

București, … 2022 –Oney Bank, expert în soluţii de plată,  credite de consum şi produse financiare, şi Yves Rocher Romania, unul dintre  liderii industriei de beauty, cu o prezență de peste 20 de ani în România,  anunță încheierea unui parteneriat care le oferă clienţilor Yves Rocher  România acces la o nouă metodă de plată de tipul  „cumpără acum, plătește mai târziu”

Astfel, clienții Yves Rocher România  pot plăti în 3 rate, cumpărăturile efectuate pe site-ul www.yves-rocher.ro  cu cardul lor de debit, prin soluția denumită „3X4X Oney”.

Cum funcționează?

3x 4x Oney este integrată în pagina de  verificare a coșului de cumpărături ca o soluție de plată și este disponibilă  pentru toate cardurile de debit emise în România. Utilizatorul trebuie doar  să completeze datele cardului său de debit, numele, CNP-ul și țara de  origine. În maximum 30 de secunde, clientul Yves Rocher primește un răspuns  pentru aprobarea solicitării sale de plată în rate.

Un alt avantaj important îl  reprezintă costurile nesemnificative atașate: 0,5% din valoarea creditului.  De exemplu, pentru cumpărarea în rate a unui coș de produse în valoare de 500  de lei, clientul va achita un cost suplimentar maxim de doar 2,5 lei. Prima  rată și costul creditului se achită pe loc, iar următoarele două rate la  intervale de 30 de zile.