CityVisionMagazine

No1 Rosemary Water s-a lansat oficial în România!

Creată cu dragoste, din apă de izvor natural alcalină, înnobilată cu extract pur de rozmarin proaspăt, No1 Rosemary Water este un mod avangardist de a savura rozmarinul – o plantă medicinală care a fost mereu asociată cu îmbunătățirea memoriei, a sistemului circulator și care conține proprietăți eficiente anti-îmbătrânire. Îmbuteliată în conformitate cu cele mai înalte standarde etice, No1 Rosemary Water este disponibilă sub două forme, plată și frizantă.

Inspirată de locuitorii centenari ai orașului Acciaroli din Italia, No1 Rosemary Water este mai mult decât o băutură – aceasta înglobează aromele Mediteranei și reprezintă un toast închinat în cinstea viitorului.

Joi, 22 august, a avut loc lansarea oficială a No1 Rosemary Water în România, în cadrul unui eveniment organizat în locația exclusivistă Stejarii Country Club.

Cei peste 200 de invitați și-au îndreptat atentia către natură și beneficiile acesteia, s-au bucurat de gustul unic al No1 Rosemary Water, de un fashion show marca Xclusive by Băneasa Shopping City, ce a expus tendințele noului sezon, stilizate de Ovidiu Buta și de un moment de prezentare a brandului No1 Rosemary Water susținut de Dana Săvuică. Întreaga atmosferă a evenimentului a fost întreținută de DJ FLY și de un concert de saxofon oferit de Flavius Teodosiu.

Inspirați de succesul ROSEMARY WATER, a fost creată gama No1 Botanicals. În urma cercetărilor efectuate pe rozmarin și asupra altor nouă plante medicinale cu proprietăți terapeutice dovedite, creatorii Rosemary water au mai creat alte nouă sortimente.

Astfel au apărut:

1. Apa cu cimbru minerală naturală carbogazoasă – NO 1 THYME WATER remediu contra mahmurelii, oboselii și apatiei. Aroma sa piperată a determinat de-a lungul istoriei folosirea ca remediu pentru durerile în piept asociate anginei pectorale.

2. Apa cu salvie minerală naturală carbogazoasă- NO1 SAGE WATER apreciată pentru că păstrează prospețimea și tinerețea minții. Studii clinice din ultimii 15 ani arată că extractul de salvie/uleiul esențial contribuie la îmbunătățirea funcțiilor creierului și memoriei.

3. Apa cu frunze de măslin minerala naturala carbogazoasa- NO1 OLIVE LEAF WATER  Frunzele de măslin erau folosite cu secole în urmă pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Studiile clinice au dovedit că uleiul de măsline contribuie la scăderea colesterolului, precum și la scăderea tensiunii.

4. Apa cu mentă minerală naturală carbogazoasă – NO 1 MINT WATER întâlnită în întreaga Europa, menta (Mentha) cu aroma sa pătrunzatoare era folosită tradițional ca tonic blând pentru afecțiunile stomacale

5. Apa cu flori de câmp (crețușcă) minerală naturală carbogazoasă- No1 Meadowsweet Water- Întâlnită pe pajiștile din Europa, crețușca era cunoscută drept una din ierburile sacre ale Druizilor.

6. Apa cu lamâiță minerală naturală carbogazoasă, No1 Lemon Verbena Water- lămâiță (Aloysis Citrodora – Lemon Verbena) – rudă apropiată a lemon-grass-ului – era folosită în tratarea problemelor de somn și cele digestive. Efectul răcoritor al apei minerale No1 Lemon Verbena o face nelipsită din sălile de sport având un efect imediat de refacere după efort fizic.

7. Apa cu ienupăr minerală naturală carbogazoasă, No1 Juniper Water – Leacurile cu boabe de ienupar tratau simptomele artritei, tusei și durerile în piept. În medicina naturistă contemporană, ienuparul este folosit pentru tratarea afecțiunilor inflamatorii. Este renumit pentru fabricarea ginului, dar adaugă, de asemenea, o notă picantă in orice preparat.

8. Apa cu fenicul minerală naturală carbogazoasă, No1 Fennel Water – Cu origini mediteraneene, feniculul (Foeniculum Vulgare) prezintă o gamă largă de utilizări tradiționale, de la calmarea colicilor la tratarea răcelilor, îmbunătățirea digestiei și adjuvant la scăderea în greutate.

9. Apa cu busuioc minerală naturală carbogazoasă, No1 Basil Water- Originar din Africa tropicală, aromatul busuioc (Ocimum Basilicum) era folosit în mod tradițional pentru tratarea inflamațiilor și febrei, precum și ca o valoroasă plantă aromatică cu proprietăți complexe, în întreaga lume. O componentă importantă în busuioc este Linalool, despre care se crede ca are proprietăți calmante și relaxante.

No1 Rosemary Water este importată de AV Drinks Imports și poate fi achiziționată online, pe finestore.ro, biocorner.ro si emag.ro. De asemenea, poate fi regăsită în localurile exclusiviste din București și în curând, în cadrul lanțului de supermarketuri Mega Image.

Povestea No1 Rosemary Water

În orasul Acciaroli, pe malul marii Tireniane, sătenii se bucură de o viața lungă – cel putin unul din zece rezidenți ajung la vârsta de 100 de ani, fără multe dintre problemele care afectează populațiile din alte părți ale globului.

Povestea Acciaroli a fost relatată în cadrul mai multor posturi media de mare anvergură – inclusiv BBC, The Telegraph și The New York Times – iar în septembrie 2016, aceasta i-a atras interesul lui David Spencer-Percival, fondatorul și CEO-ul No1 Rosemary Water.

O vizită la Acciaroli a reușit să transforme interesul lui David pentru rozmarin într-o pasiune pentru știință. Astfel, constatând că centenarii, fără exceptie, consumau zilnic rozmarin, a inițiat cercetări despre efectele acestei plante și a izolat cele mai eficiente părți ale sale într-un elixir accesibil lumii întregi – No1 Rosemary Water.

David a conceput No1 Rosemary Water ca o băutură care să creeze amintiri; din apă de izvor natural alcalină, cu extract pur de rozmarin – certificat de Royal Botanical Gardens, îmbuteliată în mediu steril, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, o putem descoperi în formă frizantă sau plată, cu o aroma unică specifică Mediteranei.

Pentru mai multe informații:

www.avdrinksimports.ro

www.rosemarywater.com

Facebook: https://www.facebook.com/AVDrinksImport/

Instagram:  https://www.instagram.com/av_drinks/