CityVisionMagazine

Mix de musli pentru mama

Ediția limitată de musli pentru mame de la Mixit.ro a fost creată de câștigătoarea Masterchef, Kristína Nemčková. Cadoul perfect pentru a fi dăruit tuturor mamelor și bunicilor pentru grija pe care ne-o poartă! Sau, de ce nu, ți-l poți oferi chiar ție.

Rețeta bogată, propusă de Kristina, amintește de o cutie de bomboane de ciocolată – fiecare degustare te va surprinde. Vei gusta fuziunea de căpșuni și zmeură congelate, împreună cu migdale delicioase în ciocolată cu lapte, așchii de ciocolată neagră belgiană și o bază crocantă. Întregul amestec este parfumat cu cardamom și scorțișoară – acesta este și pecetea parfumată a mixului bestseller Upgrade al Kristinei.

Ingrediente: cereale din cuptor (fulgi de ovăz 72%, chipsuri de orez 16%, miere 4,5%, zahăr de cocos 4,5%, ulei de floarea soarelui 2,7%, antioxidanți (ascorbil palmitat, extract de tocoferol, extract de rozmarin și lecitină din floarea soarelui)), migdale prăjite în ciocolată cu lapte (ciocolată cu lapte 79% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitine, aromă naturală de vanilie), migdale prăjite 20%, agent de îngroșare: gumă arabică; zahăr, miere). Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata cu lapte este de minim 30%., chipsuri de de orez, migdale feliate, așchii de ciocolată neagră (zahăr, masă de cacao 44%, unt de cacao 6%, emulgator: lecitină de soia; aromă naturală de vanilie), semințe de floarea soarelui, semințe de in, zmeură liofilizată, căpșuni liofilizate, biluțe de amaranth expandat, quinoa expandată, scorțișoară măcinată, cardamom măcinat

Preț: 45,00 Lei

Greutate: 700 g