CityVisionMagazine

Mesajul emoționant a lui Reghe Junior și Sarah, pentru tatăl lor, Laurențiu Reghecampf: „Mulțumesc pentru că ești cel mai bun tată din lume”

Când toată lumea credea că Anamaria Prodan Reghecampf și Laurențiu Reghecampf vor ajunge în punctul de a se despărți, cei doi au călcat peste zvonurile divorțului și au demonstrat că sunt o familie unică și o echipă imbatabilă.

Speculațiile au fost distruse din temelii și de copiii celor doi afaceriști, care au pus punctul pe „i” în scandalul divorțului apărut în presă și au declarat că s-a creat vâlvă în jurul uni minciuni, iar presa a încercat doar să scoată din context ceea ce antrenorul a declarat în mod ironic, la telefon.

„Ce să zic despre divorț? Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

Fiind unele dintre cele mai importante figuri atât în România, cât și în străinătate, cei doi soți celebri au demontat zvonurile cum că s-ar afla în pragul divorțului, iar copiii lor au vorbit deschis despre adevărul relației dintre părinții lor: „Mulțumesc pentru că ești cel mai bun tată din lume, cel mai familist, cel mai bun soț de pe pământ. Mulțumesc pentru ceea ce oferi în fiecare secundă vieții. Mulțumesc Cerului că ne-a dat o mamă și un tată perfect! Acum poate lumea închide gura și îl respectă pe tatăl meu și familia mea”, a transmis Laurențiu Junior.

Sarah, mesaj emoționant pentru tatăl său: „mi-e dor de tine”

Sarah Dumitrescu are o relație specială cu Laurențiu Reghecampf, care o susține necondiționat și are grijă de ea permanent. Aceasta a repostat poezia pe care Bebeto o publicase pe contul de Instagram, alături de mesajul amintiti mai sus.

„Noi pentru ei suntem TĂTICI.

Ce gingaș e, și sună bine

TĂTICULE, mi-e dor de tine!

Dar anii trec și deodată,

Nu mai esti TĂTIC, acum ești TATĂ.

Dar și așa tot sună bine,

TATA, …îmi este dor de tine!

Dar cresc, nu le mai ești pe plac,

Din TATA, tu devii BABAC.

Și vorba sună trist și gol,

BABACULE, …mai dă-mi un pol!

Dar viața e un foc de paie,

Și vrei nu vrei, ajungi TATAIE.

Iar vorba ta, în ras e luată,

TATAIE,… ia mai las-o baltă!…

Și-n anii care-ți mai rămân,

Te vor numi doar ĂL BATRÂN

Și vorba lor te năucește,

BĂTRANE,… ce-ți mai trebuiește?

Copile, tu să ai știință,

Am fost un tată cu credințî

Și din puțin, de-a fost să fie

Eu am răbdat, și ți-am dat ție,

Dar fă-mi, te rog, o bucurie

La cimitir, de vii la mine

Să-mi zici ca în copilarie

TĂTICULE, mi-e dor de tine….”

Câteva zile bune presa a vuit că suntem pe cale să asistăm la divorțul anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă a demolat din temelii declarațiile propagate în România potrivit cărora relația dintre impresară și antrenor este pe cale să devină istorie: „Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez!”.

Aceasta a afirmat cu tărie că are o relație unică cu Laurențiu Reghecampf, iar în familia sa „toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu”.