CityVisionMagazine

Magia sărbătorilor de iarnă este mai aproape cu pijamalele potrivite pentru întreaga familie de la Marks & Spencer

Pentru acest sezon, Marks & Spencer propune o colecție de pijamale de Crăciun vesele și jucăușe pentru întreaga familie, versatile și ușor de purtat atât de către cei mici, cât și de către părinți. Pijamalele din noua colecție, fie că sunt realizate din bumbac moale, produs responsabil din surse sustenabile, fie din fleece, o țesătură confortabilă și călduroasă pentru nopțile reci de iarnă, sunt perfecte pentru a fi purtate în preajma sărbătorilor. Colecția este alcătuită din pijamale cu diverse imprimeuri și modele vesele care vor aduce un zâmbet pe buzele tuturor în perioada următoare.

De la stilul tradițional la modele cu mesaje optimiste și personaje jucăușe, piesele din noua colecție vor deveni noul reper atunci când vine vorba de distracție și bună dispoziție în familie în perioada sărbătorilor de iarnă. Atracția principală a colecției din acest an o reprezintă pijamalele cu Santa Paws care sunt decorate cu accesorii festive, potrivite atât celor mici, cât și părinților. Noutatea pe care Marks & Spencer o propune în acest sezon o reprezintă gama ce are în prim plan M&S snuggle™, pături cu glugă pentru copii, perfecte pentru a fi purtate prin casă în zilele răcoroase datorită materialelor din care este realizat ce permit păstrarea constantă a unei temperaturi optime.

Pentru fanii Snoopy™, Marks & Spencer propune pentru acest sezon pijamale pentru întreaga familie datorită imprimeurilor jucăușe care îndeamnă la distracție și voie bună. Totodată, pentru aceia care i-au îndrăgit pe Harry Potter™ și toată echipa de la Hogwarts și sunt în căutarea acelei atmosfere magice de Crăciun, seturile de pijamale sunt perfecte pentru diminețile lungi din perioada sărbătorilor când toată familia petrece mai mult timp împreună.