CityVisionMagazine

Hai sa fii #Extraordinar la USAMV!

Universitatea de Stiinte Agronomice şi Medicina Veterinara (USAMV) isi deschide portile in perioada 4 – 22 iulie 2022 pentru admiterea la studii de licenta si 1 – 18 iulie 2022 pentru programele de master, invitandu-te sa alegi sa ai o experienta de student #extraordinara.

In luna Iulie, Universitatea de Stiinte Agronomice şi Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV) te invita sa alegi sa iei parte la o experienta extraordinara si sa te inscrii la facultate la licenta sau master pentru a incepe un nou capitol al vietii tale. Peste 5400 de locuri, din care 2280 de locuri la buget si 3140 de locuri la taxa sunt disponibile pentru viitorii studenti la cele 7 facultati ale USAMV Bucuresti, pentru studii universitare de licenta si master.

Afla care sunt programele de studii din cele sapte facultati disponibile si alege-o pe cea care se potriveste dorintelor tale: Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Inginerie si Gestiunea Productiilor Animaliere, Facultatea de Medicina Veterinara, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii si Facultatea de Management si Dezvoltare Rurala.Mai multe detalii poti vedea aici: www.usamv.ro/admitere

”Ca in fiecare an, asteptam cu mare entuziasm si bucurie perioada de admitere la facultate la unul din programele de la licenta sau master. Este o emotie si pentru noi sa vedem tineri frumosi care isi doresc sa se alature comunitatii USAMV si care prin entuziasmul lor sa ne ajute sa devenim mai buni in ceea ce facem. Sa ne provoace sa impartasim cu ei cat putem de mult din experienta noastra. Dorim sa sustinem si sa pregatim studenti #extraordinari care vor duce mai departe valorile USAMV – sa actionezi responsabil pentru a face lumea un loc mai bun” a spus Prof.dr. Razvan I. Teodorescu, rectorul universitatii.

Daca te-ai decis ca viitorul tau este la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara atunci afla ca poti alege dintre: Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Inginerie si Gestiunea Productiilor Animaliere, Facultatea de Medicina Veterinara, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii si Facultatea de Management si Dezvoltare Rurala. 7 Facultati, 2280 de locuri la buget, 2 campusuri de top si 4000 de locuri de cazare sunt pregatite sa ii intampine pe noii studenti.

Pentru cei care inca nu sunt hotarati ce sa aleaga, USAMV vine in ajutor cu o vizita in campus! Intra pe site-ul USAMV si programeaza o discutie cu unul din consilierii Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera care te va ghida catre cele mai bune optiuni pentru viitorul tau!

In plus, poti afla mai multe detalii despre programele de studii disponibile (vezi aici), despre viata #extraordinara de student la USAMV (vezi aici), dar si despre povestea Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (vezi aici).

Admiterea la Studii Universitare de LICENTA

Perioada de inscriere: 

Criteriile de admitere: 

– pentru programele de la Facultatea de Agricultura, Horticultura, Ingineria si Gestiunea Productiilor Animaliere, Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management si Dezvoltare Rurala sunt: 

– pentru programul de studii de la Facultatea de Medicina Veterinara sunt:

Admiterea la Studii Universitare de MASTER

Perioada de inscriere:

Criteriile de admitere: 

10% nota obtinuta la proba scrisa (eseu)/online

90% media anilor de studii de licenta

Admiterea la Studii Universitare de DOCTORAT

Perioada de inscriere: 12-16 septembrie

Criteriile de admitere:

– examen competente lingvistice

– examen oral