CityVisionMagazine

Gustul primăverii în mixul tău preferat

După o iarnă lipsită de culoare, găsim frumusețea și veselia în revenirea naturii la viață, în lucrurile mici, dar atât de importante. Suntem înconjurați de prospețimea florilor de cireș, ne lăsăm îmbrățișați de primele raze timide de soare și suntem purtați pe culmile visării de trilurile păsărilor care întâmpină bucuroase sosirea primăverii mult așteptate. În acest peisaj primăvăratic, gândurile ne zboară la Sărbătorile Pascale. Doar bat la ușă, nu-i așa? V-ați gândit ce cadouri le veți face celor dragi? Cu ce îi veți uimi?

Ce ați zice de un dar delicios, colorat și util? Plăcut de copii, dar și de adulți deopotrivă. Ediția de Paște de la Mixitpropune tot ce-i mai bun din selecția de sărbătoare: mixul de muesli colorat, ouăle de ciocolată cu migdale crocante la interior și Mixitka – un baton cu nuci, ciocolată și curmale. Setul conține un bol asortat și o lingură decorată cu puișorul Mixit.

·       Mixul de Paște – un amestec deosebit cu ciocolată Ruby și mini biluțe de ciocolată verde cu ceai matcha, dar și caise, mere uscate, merișor canadian și felii de migdale. Li se adaugă fulgii de porumb în ciocolată albă. Este poate cel mai reușit mix de Paște de până acum!

·       Ouă de Paște – sunt cele mai delicioase ouă de ciocolată, cu migdale crocante la interior. Sunt invelite în ciocolată cu lapte, ciocolată albă sau roz și au un gust deosebit cu afine liofilizate, nucă de cocos, caramel sărat sau ceai verde matcha! Fără culori artificiale și ulei de palmier.

·       Mixitka de Paște – un mix de fistic, midgale și merișor, iar gustul este completat de bucățele crocante de ciocolată și ciocolată Ruby.

Dacă v-au plăcut, vă recomand să vă grăbiți, deoarece setul este disponibil în ediție limitată de Paște.

Setul este disponibil aici: https://mixit.ro/product/set-de-pa-te-cu-bol-de-primavara