CityVisionMagazine

GANESHA Caffe presents: BOLLYWOOD EXPERIENCE PARTY

BOLLYWOOD EXPERIENCE PARTY, un eveniment condimentat cu un entertainment pe masura, narghilea de cea mai buna calitate, muzica buna si bauturi premium. Si bineinteles, ingredientul principal al evenimentului: The Party Crashers – Victor Slav si Cătălin Cazacu, care vor intretine atmosfera in stilul lor atipic.   

Sub marca Manifesto Events&PR, BOLLYWOOD EXPERIENCE PARTY este un eveniment menit sa aduca atmosfera orientala direct in inima Bucurestiului, la Ganesha Caffe Calea Victoriei.

GANESHA Caffe presents: BOLLYWOOD EXPERIENCE PARTY – Luni, 9 Decembrie, incepand cu ora 20:00.

Sponsori: TOP LINE, BRISTOT, FLORENS, Domeniile Urlati, Cutia Zambetelor, Porkitos, Diana Caramaci

Parteneri Media: StyleAndTheCity.ro,Vip Style, Social Agenda, ele.ro, Radar de Media, City Vision Magazine

Despre Ganesha Caffe:

Ganesha Caffe, lounge bar-ul exclusivist de narghilea de pe Calea Victoriei, 20 este o locatie premium, unde influentele orientale se intalnesc cu rafinamentul. Aici aveti posibilitatea de a savura narghilele cu arome diverse si de a va delecta cu o serie de bauturi sofisticate.

Ganesha Caffe Victoriei a adus pe piata o experienta unica, povestea de narghilea care dureaza „un carbune de timp”, fiind un concept exclusiv. Acesta se bazeaza pe faptul ca o povestea de tigara dureaza cateva minute, spre deosebire de o poveste de narghilea care poate dura ore.

www.ganeshacaffe.ro

Acest eveniment este doar pe baza de invitatie.

Pentru guest list si informatii suplimentare, va rugam contactati Manifesto Events&PR – office@manifestoevents.ro I +40 767 329 019 I +40 740 773 333