CityVisionMagazine

Explorarea sinelui într-un nou atelier reIMAGINE HUB

În perioada 9 – 11 aprilie, ești invitat să te alături, via zoom.us, unui nou atelier* reIMAGINE HUBAprofundarea Arcanelor Minore, Tarotul de Marsilia – și să explorezi alături de Georges Colleuil simbolistica ascunsă și deseori neglijată a celor 56 de arcane minore, parte din Tarotul de Marsilia.

Pentru mulți dintre noi există o atracție inextricabilă înspre divinație. Pornind de la simpla întrebare „Oare ce îmi rezervă ziua de azi?” până la forme mult mai complexe care pot apărea în viața cuiva, care se găsește într-o cumpănă existențială.

Tarotul poate prinde conturul unei experiențe mistice, care ne poartă imaginația pe făgașuri incredibile. Însă de fapt este vorba despre cei doritori să găsească instrumentele necesare în dezvoltarea personală, acea călătorie infinită, care în cele din urmă se traduce prin explorarea sufletului și în cunoașterea de sine. Și aici intervine Tarotul de Marsilia și incredibila forță pe care un limbaj străvechi o exercită asupra unor probleme actuale ale omului modern.

Știi că există infinite posibilități prin care poți explora realitatea?

Deschide-ți mintea și sufletul învățând despre:

Trei zile, între orele 10:00-18:00, vei păși într-o călătorie inițiatică în cadrul căreia vei învăța să găsești noi sensuri și răspunsuri ale lucrurilor care te preocupă la nivel psihologic și spiritual. Georges Colleuil îți va îndruma pașii spre acele locuri ale sufletului tău pe care poate le credeai pierdute sau dispărute pur și simplu.

Chiar dacă știi sau nu că Tarotul de Marsilia este cel mai cunoscut publicului din miile de jocuri de Tarot care există, chiar dacă știi sau nu că acesta conține 22 de arcane majore și 56 de arcane minore, vei descoperi resurse necesare autocunoașterii, lăsându-ți imaginația și creativitatea să domine.

Pentru a afla programa extinsă a atelierelor reIMAGINE HUB accesează reimagine.ro.  

Modalități de plată

Costul atelierului este de 1250 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Pentru cei care achită integral taxa de participare până pe data de 15 Martie 2021 taxa de participare este de 1150 RON.

În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Luni, 15 Martie 2021, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro

În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

*acest atelier este opțional și nu contează în cadrul formării în Referențialul Arhetipurilor Personale

Atelier deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Atelierul va fi susținut de Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română asigurată de către Claudia Savu și Mihaela Rață. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.