CityVisionMagazine

Distracție la superlativ și bronz fără griji pe plaja Sensiblu

Săptămâna trecută, în prima zi cu soare după furtunile interminabile și înaintea celui de-al doilea val de ploi, am profitat de vremea frumoasă și am fugit într-o mică escapadă la mare, la invitația Tonic Advertising și Sensiblu. Acolo, am descoperit Plaja Sensiblu, un loc unde uiți de problemele cotidiene și ești tratat cum numai peste granițe se mai întâmplă. Muzică bună, un bar cu cocktailuri răcoroase, nisip fin, cursuri de yoga și zumba, o zonă special amenajată pentru copii și bineînțeles, o mare cristalină. Ce ți-ai dori mai mult? Mai mult, la corturile amplasate la intrare poți descoperi și testa produsele Avène, L’Erbolario, Apivita și nu numai. 

Surprize… Surprize…
Soare, nisip fierbinte, briza sărată a mării, sunetul valurilor care se sparg la mal. Toate aceste senzații te însoțesc în fiecare concediu la mare. Dar ce-ar fi ca la toate acestea să adaugi și alte activități distractive și un bronz fără riscuri? Plaja Sensiblu te așteaptă cu multe surprize, care se vor concretiza în amintiri de neuitat și sfaturi sănătoase pentru un bronz durabil și sigur.
Situată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu are o capacitate de 400 de locuri/șezlonguri și este pregătită să primească turiști de toate vârstele. În plus, un specialist Sensiblu îți va sta în permanență la dispoziție cu sfaturi privind protecția solară adecvată sau pentru a-ți răspunde la orice altă întrebare legată de afecținile de sezon.

Să stai toată ziua la plajă și să te răcorești în mare poate deveni plictistor la un moment dat, așa că Plaja Sensiblu te invită să participi la cursuri de yoga și zumba sau să joci volei, iar celor mici le-a pregătit o zonă special amenajată cu jucării pentru nisip și tobogan gonflabil.
Plaja Sensiblu îți oferă toate acestea pentru ca tu să te bucuri de mult așteptata vacanță fără grija arsurilor solare și să ai la dispoziție toate ingredientele unui concediu reușit.
Plaja Sensiblu te așteaptă să te împrietenești cu soarele și vara aceasta! Şi da, este un loc în care te poţi deconecta pentru câteva ore sau de ce nu, pentru un concediu complet!


www.sensiblu.com
www.facebook.com/Sensiblu