CityVisionMagazine

Din dragoste pentru cărți

Anticariatele sunt locul în care omenirea își regăsește umanitatea, deoarece cărțile reprezintă singura cale de a rupe Omul de ignorant. Evenimentele la care suntem martori în ultima săptămână ne fac să privim mai atent istoria umanității. Conflictele și răsturnările de situație nu sunt o noutate, petrecându-se de-a lungul timpului pe tot mapamondul. Acum, mai mult decât oricând, este important să ne aruncăm o privire la trecut și să vedem cum putem preveni efectele acestor distrugeri asupra oamenilor implicați direct, dar și asupra societății la nivel global.

image

Și ce poate fi mai bine decât un anticariat încărcat de istorie? E drept, tehnologia și-a pus amprenta, ajutând la dezvoltarea în mediul virtual a unor adevărate librării virtuale în care fiecare poate găsi cel puțin o carte pe placul său. Subiectele sunt multiple. Iar unele cărți nici nu se mai găsesc în alte părți. Păcat!

Ame’s Books este un magazin online de cărți, care a luat naștere în toamna anului 2020, în Cluj, la inițiativa unor proaspăt absolvenți de psihologie, din dorința de a aduce oamenii mai aproape de cărți. „Ne dorim să putem facilita resurse necesare cititorilor pentru a deveni cea mai bună variantă a lor. Promovăm educarea și dezvoltarea constantă, sustenabilitatea și magia cititului”, scrie în descrierea acestui anticariat.

Cărțile sunt în stare foarte bună, la prețuri avantajoase. Și puteți avea norocul de a descoperi volume care nu se mai găsesc prin alte părți. În plus, dacă folosiți codul ANDRADA10, veți beneficia și de o reducere pe site-ul https://amesbooks.ro *

Am putut să mă plimb printre rafturile virtuale, din comfortul casei și am dat peste o mulțime de titluri interesante. Așa am descoperit o carte pe care mi-o doream de ceva timp, deoarece mă pasionează tot ce ține de călătoriile în timp: „Cartea timpului. I. Piatra sculptată” de Guillaume Prevost. Volumul prezintă extraordinara călătorie a lui Sam în căutarea tatălui său, dispărut pur și simplu. În vreme ce caută cu disperare un indiciu, adolescentul descoperă o cameră secretă, apoi o carte veche, roșie, și o stranie piatră sculptată. Atingând-o, Sam este proiectat pe neașteptate… cu secole în urmă, pe o insuliță amenințată de vikingi! Fără să știe, Sam a pornit în cea mai fascinantă și cea mai periculoasă călătorie.

Mai mult, cartea este destinată și copiilor, având un subiect facil, iar scenele nu includ violență sau un limbaj inadecvat. Se citește rapid și îți stârnește interesul în legătură cu acest subiect.

Vă invit să aruncați o privire pe site-ul https://amesbooks.ro, cine știe ce carte veți descoperi…

* Comanda minimă este de 49 lei, iar codul nu se aplică produselor care se află deja la reducere.