CityVisionMagazine

De pe 1 decembrie, povestea “Stroie Baciul Sibian” merge mai departe

Ziua Nationala este ziua visului implinit al stramosilor nostri, a respectului pentru istoria, valorile si traditiile pe care s-a construit Romania. 1 decembrie 2020 ne gaseste cu o nevoie mai mare ca oricand de unitate, de repere si de oameni demni.

Mandru de unde a plecat, Stroie Baciul Sibian se alatura romanilor care pretuiesc mostenirea strabunilor si aduce un strop din cultura transilvaneana mai aproape de bucuresteni. Pe 1 decembrie 2020, Stroie Baciul Sibian inaugureaza, in DN1 Value Centre, din Balotesti, Ilfov, un nou magazin cu preparate traditionale de pe plaiurile Marginimii Sibiului. 

Cel de-al treilea magazin al brandului romanesc Stroie Baciul Sibian va avea un design unic, cu ajutorul caruia cei care vor pasi in lumea savorilor ardelenesti vor avea ocazia sa si vada drumul baciului din Jina, pana la Bucuresti. ”Stroie Baciul Sibian” este proiectul de suflet al Claudiei si al lui Dumitru Stroie, doi cantareti de muzica populara din comuna Jina, Marginimea Sibiului, unde si-au insusit secretele prepararii specialitatilor ardelenesti, sanatoase si cu gust. De peste 10 ani, cei 2 antreprenori se dedica atat cantatului, cat si artei culinare, pe care doresc s-o aduca in casa fiecarui roman.Stroie Baciul Sibian ofera romanilor ”Calitate pe gustate”, pregatind in gospodaria proprie delicatese sibiene dupa retete autentice. Baciul aduce in desaga branza grasa si gustoasa, smantana proaspata si cremoasa, carne proaspata, jumari crocante si mezeluri apetisante. N-a uitat nici de cei pretentiosi la gust. Bauturi si siropuri din cele mai parfumate fructe, pregatite dupa retetele bacitei, sunt gata de pus pe rafturile din camarile romanilor dornici de aromele copilariei. In plus, aroma produselor de panificatie coapte dupa retetele de familie ale bacitei vor face deliciul celor mari, dar si al celor mici.

Toate produsele sunt foarte gustoase, proaspete si fara aditivi, iar preturile sunt potrivite oricarui buzunar. Descopera toate bunatatile aduse din inima Ardealului.          

Din 1 decembrie 2020, Stroie Baciul Sibian este si in DN1 Value Centre.         Cumparati romaneste! Impreuna ducem traditia mai departe!