CityVisionMagazine

Cursuri noi în Academia NonFiction

Luna septembrie 2022 a venit cu modificări în Academia NonFiction și cu un nou design al platformei. Academia NonFiction a avut parte de o schimbare radicală, care vizează introducerea de noi mentori în Academie, precum și de cursuri noi din diverse domenii. Cei care cunoșteau platforma dinainte vor fi plăcut surprinși să descopere că fondatoarei Academiei, Mirela-Carmen Stancu, i s-au alăturat și alți mentori, fiecare punând la dispoziția persoanelor interesate cursuri din domeniile lor de activitate.

Cine sunt mentorii Academiei NonFiction?

Academia NonFiction vine cu mai mulți mentori și se pregătește să aducă și alții în curând. În prezent, mentorii Academiei sunt:

Ce cursuri găsești în Academia NonFiction?

Inițial, Academia NonFiction a fost gândită ca un loc în care se regăseau cursuri din sfera scrisului. De data aceasta, transformarea vine cu noutăți nu doar legate de mentorii Academiei, ci și de cursurile care se regăsesc în platformă. Astfel, în prezent se găsesc aici diverse cursuri din domenii variate. Există diferite tipuri de cursuri, cum ar fi:

În timp ce unele cursuri pot fi achiziționate oricând și studiate în regim propriu, în limita de timp dorită de către cursant, alte cursuri au o dată specifică la care încep, iar grupele pentru acestea se formează înainte de lansarea efectivă a cursului respectiv. Iată care sunt cursurile pe care le găsești în Academia NonFiction acum:

Te invităm să vizitezi platforma Academiei NonFiction pentru a descoperi toate detaliile despre mentorii și cursurile de pe platformă. Iar dacă te abonezi la newsletter-ul Academiei, vei primi notificări atunci când apar cursuri noi, evenimente, meditații ghidate, podcasturi și filmări, vei obține reduceri speciale și diverse informații care sunt accesibile exclusiv membrilor abonați.