CityVisionMagazine

Cofetăria Armand – un loc unde orice vis devine realitate

Dulciurile – un subiect fascinant și delicios! Doar rostind cuvântul dulce te gândești la ciocolată, tarte, macarons și creme de tot felul. Dintre toate ramurile artei culinare, nici un alt subiect nu ar avea același impact asupra noastră precum istoria dulciurilor. Ele sunt alimente râvnite de toți, indiferent de vârstă. Și totul a început în copilărie pe când ne bucuram de aceste mici plăceri (ne)vinovate.

În istorie, ciocolata a apărut atunci când aztecii și maiașii au descoperit valoarea arborelui de cacao care creștea în pădurile tropicale din Amazon. Legendele consideră că semințele de cacao fuseseră aduse chiar din paradis și că înțelepciunea și știința pot rezulta din consumul fructelor arborelui de cacao. Primul tip de ciocolată pe care oamenii au început să îl exploateze a fost în formă lichidă. În Europa, a fost adusă de către exploratorul Cristofor Columb la curtea Regelui Ferdinand al Spaniei, iar prima casă de ciocolată din lume a luat ființă la Londra, în anul 1657. Pe vremea aceea, aceasta era considerată băutura elitelor.

Dacă vă doriți să vă bucurați de un tratament regal, la Cofetăria Armand găsiți dulciuri pentru toate gusturile. În plus, site-ul – www.cofetariaarmand.ro – este cel mai plin de savoare și mai divers magazin online din România pentru torturi, prăjituri, mini-prăjituri, torturi personalizate, cupcakes, macarons, candy bar sau produse de patiserie.

În materie de modele, culori, texturi și forme nu există limite. Indiferent că veți găsi ceea ce vă doriți printre temele deja realizate sau poate că vreți ceva complet nou – echipa Cofetăriei Armand vă va ajuta cu drag.

Oriunde v-ați afla (în țară sau în străinatate), fie că este vorba despre evenimente personale sau de afaceri, puteți plasa comenzi online în șapte pași rapizi, pentru produse rafinate, realizate din ingrediente proaspete și naturale de cea mai bună calitate.

Am degustat multe dintre prăjiturile realizate de mâinile iscusite ale acestor oameni minunați, iar tortul pe care l-am servit la petrecerea mea aniversară a fost creat tot în laboratorul Cofetăriei Armand și pot spune că a fost subiectul preferat al invitaților mei.

V-am făcut poftă? Îi găsiți la adresa: Cofetăria ARMAND București – Str. Armand Călinescu, Nr.25, Sector 2 – (+4) 031.005.1187.