CityVisionMagazine

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 2 octombrie

PREMIERA: 2 octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
DISTRIBUȚIEOWEN – IONUȚ GRAMA, ZOE – ALEXANDRA RADU, MACKENZIE – ILINCA POPESCU, HORATIO – VLAD RĂDESCU
SINOPSISViața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie, așa că nu mai are prea mult timp pentru iubita lui soție și pentru simpatica lor fiică. Dar, când unchiul său de care nu mai știa nimic de multă vreme îi lasă moștenire un circ ambulant, Owen își poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul.

PROGRAM SITE:

DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3cOtQSZ

DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3jw4xrm

PREMIERA: 2 octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat in limba maghiară
DISTRIBUȚIELiam Neeson, Valeria Bilello, Micheál Richardson, Souad Faress, Yolanda Kettle
SINOPSISO poveste emoționantă despre relația tată-fiu, filmul „Made in Italy” îl prezintă pe londonezul boem Robert (Neeson) care se întoarce în Toscana alături de fiul său înstrăinat Jack (Richardson) pentru a vinde casa dobândită de la soție după decesul acesteia. Niciunul dintre ei nu se aștepta să găsească vila aproape în ruine, iar renovările par să dureze mai mult decât preconizat, ceea ce le oferă celor doi suficient timp să își repare propria relație.

PROGRAM SITE:

SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/349q5Us

DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/2Shg0PE

AVANPREMIERA: 7, 8 octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
DISTRIBUȚIELiam Neeson, Kate Walsh, Jeffrey Donovan, Jai Courtney, Anthony Ramos, Robert Patrick, Jasmine Cephas Jones
SINOPSISUN HOȚ CINSTIT este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi. Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor. Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat. Agenții Baker (Robert Patrick) și Meyers (Jeffrey Donovan) speculează momentul și își fac un plan ca să pună mâna pe bani. Așa începe un joc de-a șoarecele și pisica, unde răul și binele se întrepătrund, dragostea fiind singura care arată drumul cel bun.  

PROGRAM SITE: https://bit.ly/33gipR5

MARȚI E «CINEMA DAY» LA CINEPLEXX TITAN, SIBIU, SATU-MARE, TÂRGU-MUREȘ

Pentru că ne place să te primim cât mai des pe la noi, am gândit promoția Cinema Day, special menită să răsfețe și să răsplătească cei mai loiali oaspeți care iubesc filmele.

Cu Cinema Day ai prețuri speciale la bilete pentru toate filmele din program în fiecare marți:

TITAN/ SIBIU

Detalii pe site: https://bit.ly/2HGPmxN

SATU-MARE/ TÂRGU-MUREȘ  

Detalii pe site: https://bit.ly/3n4Byxo