CityVisionMagazine

Carolina Design a inaugurat deschiderea primului magazin în București

La sfârșitul lunii trecute, compania cu tradiție de peste 30 de ani în industria pielăriei și blănăriei de lux, Carolina Design a deschis primul magazin în centrul Capitalei, acolo unde iubitoarele de frumos sunt așteptate într-o locație intimă și luxoasă în care pot proba de la cele mai clasice până la cele mai exclusiviste blănuri naturale și haine de piele. În timp ce pot savura o cafea bună, pot proba și admira în oglizile mari înainte de a face achiziția finală.

La evenimentul din deschidere, ce a avut loc pe 21 septembrie au luat parte mai multe vedete și influenceri pasionați de fashion și haine de calitate. Dintre ele amintim pe jurata Bravo, ai stil!, Raluca Bădulescu, Majda, Iuliana Pepene, Annes, Iana Novac, Francisca, Nasrin, Manuela Lupașcu și Ioana Vișănescu. De asemenea, deschiderea a fost sărbătorită cu șampanie, bună dispoziție și prețuri promoționale, valabile întreaga lună octombrie.

Noua destinație de cumpărături de lux din București se află pe Calea Victoriei, nr. 83-85 (colț cu strada General Berthelot). Toate persoanele care vor să fie răsfățate cu blănuri nobile, sublime și elegante, precum și piei exotice de înaltă calitate sunt invitate să descopere gama variată de modele, care satisfac chiar și cele mai pretențioase cerințe.

Compania Carolina Design deține un magazin de haine de blana în Timișoara, fiind un brand cunoscut și apreciat pentru calitate și creațiile mereu în tendințe. Cu fiecare an care a trecut, Carolina Design i-a cucerit atât pe cunoscători, cât și pe cei în căutarea unor haine confortabile și călduroase, construindu-și o comunitate numeroasă și fidelă.

Deschiderea noului magazin Carolina Design  este un pas important în dezvoltarea brandului nostru, după ce ani de zile ne-am construit o comunitate de clienți puternici din toată țara, dar mai ales din București. În mare parte, ne-am întâlnit cu clienții în cadrul expozițiilor de fashion din țară, la Romexpo București sau i-am cunoscut online. Însă, ne dorim să avem o relație mult mai strânsă cu clientela noastră, să le oferim produse și servicii de cea mai bună calitate. Tocmai de aceea, am considerat că deschiderea unui magazin fizic, în inima Bucureștiului este mai mult decât necesară.”, a declara Grolmusz Rocsana , CEO-ul brandului.

Iubitorii de blănuri naturale, piei și accesorii de lux, potrivite pentru obținerea unor look-uri care-ți taie respirația sunt așteptați în noul magazin Carolina Design din București pentru a-și înnoi garderoba cu modele diverse. Maeștrii în design vestimentar Carolina Design au creat, special pentru fiecare tip de personalitate, diverse piese vestimentare. Hai să le descoperi!