CityVisionMagazine

Captain Marvel – supereroina care schimba universul Marvel

Filmul « Captain Marvel » a adunat la sala T IMAX de la Cinema City 400 de fani Marvel pentru o proiecţie în avanpremieră.

Bazată pe seria de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1967, noua producție din seria „Captain Marvel” îi are în distribuție pe Brie Larson ca Carol Danvers/Captain Marvel, Samuel L. Jackson ca Nick Fury, Ben Mendelsohn ca Talos, cu Annette Bening ca Inteligența Supremă, Clark Gregg ca agentul Coulson și Jude Law ca Yon-Rogg.

Odată cu noul „Captain Marvel”, Studiourile Marvel lansează mult așteptata franciză cu un super erou femeie. „Ne-am gândit că e momentul potrivit ca acum să îl prezentăm pe Captain Marvel lumii. Ea este unul dintre cele mai populare și puternice personaje din benzile desenate și acum și-a câștigat acest statut și în Universul Marvel”, spune producătorul Kevin Feige.

Cum acțiunea din noul „Captain Marvel” se petrece în anii ’90, echipa de producție a decis să realizeze filmările, care au durat 75 de zile, în Los Angeles pentru a crea sentimentul de real, de autentic. Los Angeles-ul, spune producătorul executiv Jonathan Schwartz, le-a oferit cele mai bune locuri pentru filmat, mai ales când au căutat zone pustii și mai puțin bătătorite.

Filmul e produs de Kevin Feige și regizat de Anna Boden & Ryan Fleck, avându-i ca producători executivi pe Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patricia Whitcher și Stan Lee.

„Am recurs la numeroase efecte vizuale, mai ales că o parte considerabilă din acțiune se petrece în spațiu, pe nave spațiale sau pe alte planete. Asta a presupus un design de producție foarte elaborat și aranjarea minuțioasăa unor interioare unde am filmat. Iar pentru scenele din film care se petrec pe Pământ am vrut să fim cât mai practici și autentici și am ales să filmăm în California de Sud”, explică producătorul Kevin Feige.

Filmul „Captain Marvel” este distribuit la cinema de Forum Film România, în format 3D și IMAX 3D. începând din 8 martie 2019.

Sinopsis

Acțiunea noului film „Captain Marvel” are loc în 1995, când Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulțime de întrebări fără răspuns despre trecutul și identitatea ei. Abia sosită, Carol e prinsă în mijlocul unui conflict intergalactic între două rase de extratereștri, având planeta noastră drept miză și câmp de bătaie. „Captain Marvel” vine cu o poveste nou-nouță despre o perioadă încă nevăzută din istoria Universului Cinematografic Marvel.

Trailer