CityVisionMagazine

Animatia “Suflet /Soul” este filmul nr 1 in box office-ul romanesc!

După primul weekend, “Suflet / Soul”, premiat cu Oscar pentru „Cel mai bun film de animație”,   este filmul nr 1 în  box office-ul românesc, având încasări de peste 299.000 RON. Cifrele înregistrate de ,,Suflet / Soul”, la debutul său pe marile ecrane din ţară, i-au garantat filmului statutul de cea mai bună lansare în România.

Filmul “Suflet/ Soul” a avut premiera în data 27 mai, fiind distribuit în România de Forum Film,  disponibil în formatele 2D și 3D, dublat.  

Produs de  Studiourile Pixar Animation, filmul “Suflet / Soul” este o animație superbă care urmărește aventura ireală a unui profesor obișnuit care se trezește deodată într-o lume cu totul neobișnuită.

Aventura din “Suflet / Soul”  începe în lumea dinamică a New York-ului cucerit de jazz și ne poartă în locurile neverosimile din tărâmul imaginar al Marelui Dinainte. Accentul pus pe contrastul dintre ritmul înnebunitor al marelui oraș și aparența cosmică a celeilalte lumi este ceea ce face această producție cu totul specială.

De-a lungul realizării filmului, echipa de producție s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle și trecând prin animațiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmațieni”. \

SINOPSIS

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieții lui, are un mic accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție, necunoscut, unde descoperă suflete în așteptarea personalităților. Aici o întâlnește pe 22 un suflet tânăr, capricios și naiv, alături de care Joe pornește într-o aventură care ar trebui să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Filmul “Suflet / Soul” este distribuit în România de Forum Film România și a avut  premiera în cinematografe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat.

TRAILER