CityVisionMagazine

Andrei Leonte isi doneaza ziua de nastere pentru lupta contra COVID-19

Dupa ce ne-a cantat de la geamul bucatariei “Avem monstri aici”, o piesa care transmite ideea de a ne chema unii pe altii acasa, Andrei Leonte isi serbeaza ziua de nastere strangand fonduri pentru lupta impotriva coronavirus.

Artistul planuieste sa stea toata ziua live pe retelele de socializare, din autoizolare, promitandu-le celor care il urmaresc mai multe momente muzicale live, precum si ca va incepe o noua piesa alaturi de ei. De-asemenea, planuieste sa isi sune fanii, sa faca sport cu ei si chiar sa intre live la TV & radio prin Skype!

Banii se strang printr-o campanie dedicata cadrelor medicale care lupta in prima linie impotriva COVID-19 si care este organizata pe site-ul celor de la Daruieste Viata.

“Nu am cele mai mari canale, dar incerc sa le folosesc la capacitate maxima pentru ce conteaza acum cel mai mult: lupta impotriva COVID-19. Si apoi mi-am dat seama ca mi-as putea folosi si ziua de nastere! In felul asta eu simt ca imi fac o petrecere si impreuna incercam sa dam o mana de ajutor! Cred ca acum trebuie sa ne implicam mai mult ca niciodata! Lucrand impreuna, de la distanta, o sa trecem si peste asta!” ne povesteste Andrei.

Artistul spera sa transforme cat mai multe “cadouri” pe care ar fi trebuit sa le primeasca de ziua lui in donatii pentru cadrele medicale.