CityVisionMagazine

AI NEVOIE DOAR DE PUȚINĂ CAFEA PENTRU A-ȚI IMPRESIONA MUSAFIRII DE CRĂCIUN

Dacă ți se întâmplă să crezi că nimic nu poate fi mai bun decât o cafea, mai gândește-te o dată și inspiră-te din atmosfera Crăciunului. De la rețete rapide și simple la feluri care îți vor uimi oaspeții, gândește-te la o ocazie în care îți va face plăcere să pregătești ceva cu propriile mâini și intră într-o lume a tradiției și a ideilor originale, toate legate de un singur ingredient: cafeaua. Lavazza te poate ajuta să îți îndeplinești dorința de a găsi această idee specială, adăugând o notă unică Crăciunului tău.

Panettone cu Zabaglione de cafea

Fie că pregătești o surpriză de dimineață, o cină plăcută alături de prieteni, un prânz sau o gustare delicioasă, renumitul cozonac italian Panettone (literalmente „pâine mare”) este alegerea perfectă pentru a însoți cele mai simple plăceri ale vieții italiene: să îi aduni pe cei dragi în jurul tău și să vă bucurați de momente frumoase împreună. Pentru a transforma Panettone într-o „rețetă” specială cu care să-ți surprinzi oaspeții, adaugă pur și simplu niște „Zabaglione” de cafea și serviți-le împreună.

Mod de preparare

Mod de prezentare

Cafeaua ideală pentru rețetă este:

Qualità Rossa

O cafea aromată, ideală pentru a-ți da un plus de energie la începutul zilei. Combinând sortimente naturale de Arabica Braziliană și Robusta, rezultatul este un  espresso plin, echilibrat și foarte savuros.

Lavazza Coffee Parfait – desertul Semifreddo

Dacă Panettone nu este alegerea ta preferată, Lavazza îți sugerează ca alternativă o rețetă elegantă și ușoară pentru prepararea semifreddo-ului de cafea făcut cu espresso: Lavazza Coffee Parfait.

Mod de preparare

Mod de prezentare

Cafeaua ideală pentru această rețetă este:

Qualità Oro

Primul amestec Lavazza, creat în 1956 de Luigi Lavazza în mica sa prăjitorie din Torino, include o selecție din cele mai bune boabe de cafea Arabica 100%, în principal din America Latină, creând un gust inconfundabil cu note de malț și miere. Fructată și aromată, Qualità Oro este rezultatul anilor de expertiză ai Lavazza în amestec și prăjire.