CityVisionMagazine

5 motive pentru care trebuie să vezi seria documentară „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” pe Disney+

Începând de astăzi, 16 noiembrie, vei putea viziona pe platforma de streaming Disney+ serialul original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic. În seria documentară alcătuită din șase părți, vedeta internațională Chris Hemsworth („Thor”, „Răzbunătorii”) îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce se confruntă cu o serie de provocări fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire.

Iată cinci motive pentru care merită să vezi aceasta serie creată de regizorul nominalizat la Oscar, Darren Aronofsky („The Whale”, „Lebăda Neagră”) și compania sa de producție Protozoa, Nutopia, compania lui Jane Root și noua companie Wild State a lui Chris Hemsworth și Ben Grayson:

Provocări dincolo de limite sau cum funcționează mintea umană

Dacă vrei să afli mai multe despre modalitățile prin care ai putea să-ți prelungești viața și cum îți poți menține sănătatea, mini-seria de pe Disney+ este alegerea perfectă. Pe lângă provocările îndrăznețe și emoționante, serialul expune de asemenea povești fascinante din întreaga lume ale unor oameni care au integrat lecțiile longevității în propriile vieți, cu beneficii surprinzătoare pe care toți le putem obține. Alături de experții care s-au alăturat echipei de producție, actorul Chris Hemsworth încercă să descopere întregul potențial al corpului uman și spulberă înțelepciunea convențională despre optimizarea vieții, bazându-se pe cele mai recente cercetări științifice.

Subiectul e abordat într-un mod relevant pentru toate vârstele

Producția explorează modul în care putem combate îmbătrânirea, Chris Hemsworth însuși testând teoriile științifice care ar putea prelungi și îmbunătăți viața. Cele șase episoade care sunt disponibile de azi pe Disney+ abordează teme precum: rezistența la stres, care sunt factorii care pot declanșa propriile mecanisme de apărare ale corpului nostru împotriva bolilor bătrâneții, fasting, rezistența fizică, memoria, dar și aceptarea procesului de îmbătrânire.

Distribuţie

Nu putem să nu includem faptul ca îl vedem pe Chris Hemsworth într-o mulțime de momente tensionate, vulnerabil și emoționat. Pentru pregătirea documentarului, actorul a necesitat un program autentic de pregătire și profunzime, alături de experți și oamenii de știință de talie mondială, care l-au ghidat pe Chris în șase aspecte fundamentale pentru a trăi mai bine pentru mai mult timp.

Perspective diferite

Acurateţea este un alt punct forte al celei mai recente producții de pe Disney+. Implicarea unor oameni de știință permite explorarea profundă a unei palete extinse de subiecte. Personalitățile care îl asistă pe Chris Hemsworth în cadrul seriei documentare sunt:

Format: Serie cu 6 episoade

Fiind o producție condensată într-un mod eficient și aducând informaţii esenţiale, seria cu 6 episoade poate fi vizionată cu ușurință într-o singură seară în care îți propui să te relaxezi și să descoperi lucruri “wow”.