CityVisionMagazine

2021 aduce primul multiplex Cinema City la Buzău

27 este o cifră simbolică pentru Cinema City România. Astfel, pe 27 mai 2021 Cinema City inaugurează în Shopping City Buzău cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii rețelei Cinema City România, și marchează împlinirea a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România.

Ce au în comun Tel Aviv, Londra, New York, București sau Buzău? Pasiunea de a viziona filme bune în cinematografe la standarde internaționale. Nivelul calității serviciilor oferite de Cinema City este mereu același oriunde în lume – tehnologie de ultimă oră în toate sălile, imagine și sunet impecabile, design modern, proiecțiile încep la timp, scaunele sunt confortabile, iar sălile de cinema sunt primitoare.

Lider de piață în România, Cinema City contribuie la relansarea pieței de cinema din România care a trecut prin momente dificile în ultimul an. Începând din momentul intrării pe piaţa din România, Cinema City şi-a luat angajamentul de a recrea şi a dezvolta infrastructura de cinema. Astfel, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, continuă investițiile și în anul 2021, deschizând în orașul Buzău un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii și astfel ajunge la 242 de ecrane în toată țara.

În plus, Grupul Cineworld a preluat acum trei ani lanţul american Regal Cinemas, creând, astfel, cel de-al doilea cel mai mare operator de cinematografe din lume, acoperind o piaţă de aproximativ 500 milioane de persoane şi fiind prezent în 10 ţări, cu peste 9,500 de săli de cinema în Europa, Israel şi SUA.

„Așa cum spunea Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, lumea devine din ce în ce mai conectată, iar culturile se întrepătrund și acest lucru reprezintă o oportunitate esenţială pentru noi de a le oferi spectatorilor posibilitatea de a viziona în cele mai bune condiţii producţii locale și internaționale.”, a spus Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde 5 săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„După un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzău reprezintă un nou început pentru industria în care activăm și un capitol important pentru compania noastră în România. Cinema City își continuă strategia și inovează continuu, reamintindu-le permanent spectatorilor că sala de cinema reprezintă cel mai spectaculos loc unde poți viziona un film și cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber.” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film

Începutul lunii iunie aduce la Cinema City Buzău mult-așteptatele filme de acțiune de neratat „Fast & Furious 9”, „Black Widow” și „The Suicide Squad” care te vor ține lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îți va părea cel mai mare dușman. Copiii au și ei parte de premiere, filmele „SOUL” și „Hotel Transylvania: Transformania” fiind pe gustul lor.

Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune:

În ziua de 1 iunie buzoienii sunt așteptați alături de cei mici să se bucure de avanpremierele mult-așteptate: