CityVisionMagazine

Eleganța desăvârșită a diamantelor

„Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”, spune o melodie celebră din anii ’50. Știm că fiecare diamant are o poveste. Însă, doar cele care reuşesc să o transmită cu adevărat devin pietre „de neuitat”. Mie îmi plac bijuteriile delicate, care nu-și pierd din eleganță nici decenii mai târziu. Așa cum este și cazul brățării de la TODAY!

TODAY! este un brand nou, născut din pasiune pentru bijuterii de calitate. E construit pe o experiență de peste 30 de ani în domeniu. Și înseamnă momentul de bucurie, emoția de a primi sau de a-ți face un cadou special. Fiecare bijuterie este atent creată de bijutieri străluciți, din aur de 18k și diamante de mină sau de laborator după design-uri unice, în serii limitate. Brandul își propune să fie un brand inovator, care folosește diamante de laborator, obținute după tehnologii patentate de ultimă generație și își dorește să ajungă un lider în industrie prin calitate, responsabilitate și design.

Ce înseamnă diamante de laborator?

Ele sunt identice cu cele naturale, fiind cristale compuse numai de atomi de carbon, crescute cu un procedeu inovator numit CVD (plasma vapor deposition), prin care se extrage carbonul din gazul metan și este forjat în diamant. Diamantul este și un cristal cu propietăți incredibile, fiind cel mai dur, cel mai rezistent la șocurile termice și cel mai dens material cunoscut. Are cea mai mare conductivitate termică, este rezistent la toți acizii și poate fi un semiconductor excepțional.

Pentru aceste motive, diamantul poate avea un impact revoluționar în industria electronică și optică, deschizând noi oportunități în biotehnologie.

Dacă vă doriți un accesoriu elegant ce va dăinui în timp, brandul TODAY! poate fi găsit aici:

·       https://today-jewellery.ro/

·       https://www.instagram.com/today.jewellery/