CityVisionMagazine

Breitiling

COCKPIT B50 Night Mission White

BREITLING a lansat pe piață noul ceas de mână, COCKPIT B50 Night Mission White, într-o ediție limitată de 100 de bucăți. Conceput pentru a le fi de folos piloților în toate misiunile lor, acest Cockpit B50 inovează prin gama sa largă de funcții, ușurința în utilizare și modul de afișare lizibil – un instrument potrivit pentru aceștia.

Echipat cu o carcasă robustă și luminoasă din titan negru cu carbon, ceasul de mână Cockpit B50 prezintă un aspect extrem de tehnic, puternic și masculin – în stilul caracteristic BREITLING. El se remarcă, în primul rând, prin performanțele și funcționalitatea brevetului exclusiv Breitling Caliber B50: secundarul este de zece ori mai exact decât cuarțul standard, iar cronometrul certificat de COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute), oferă fiabilitate și precizie.

SUPEROCEAN 44 SPECIAL

Cu o carcasă robustă de oțel, cadranul său lizibil, înconjurat de un cadru ceramic de inaltă tehnologie care se rotește, noul Superocean 44 Special poate funcționa în siguranţă la o adâncime de 1.000 m. Această ediție specială, ce păstrează stilul său tehnic și original, este disponibilă în două versiuni, neagră sau albastră. Pe pămant, în aer sau sub apă: Breitling impărtăseste spiritul de performantă oriunde și oricând.

Încă din anul 1957, linia Superocean a dedicat cea mai bună tehnologie pentru a deservi tuturor profesioniștilor în domeniul scufundărilor și adepților aventurilor acvatice. Printre instrumentele Breitling dedicate cuceririi adâncurilor, Superocean 44 Special se distinge prin ramă rotativă din ceramică, un material rezistent la zgârieturi, conceput pentru misiunile extreme. Cadranul este echipat cu o carcasă din oțel. Aspectul eminamente masculin, tehnic și puternic continuă pe brătara din oțel cu un model robust sau pe cureaua din cauciuc negru sau albastru.

Superocean 44 Special prezintă toate caracteristicile distinctive ale unui ceas de diving profesionist. Rezistenţa la apă la o adâncime de 1.000 m (3.300 ft). O supapă de siguranţă care servește la echilibrarea diferențelor de presiune din interiorul și exteriorul carcasei. Indicații luminiscente mari, care asigură o lizibilitate excelentă.