CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021, cu astrologul Mădălina Manole

Horoscop săptămânal 19 – 25 iulie 2021

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 iulie2021

Săptămâna aceasta, cel puțin în prima jumătate, ai mai multă grijă la cum comunici cu cei din jur pentru că ai tendința de a interpreta greșit vorbele altora și de a le răstălmăci cuvintele. Pe de altă parte, vei reuși într-un mod spectaculos să îmbini distracția cu munca și asta îți va aduce multă încredere în puterile tale. Este o perioadă bună pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață, dar și pentru a te îndrăgosti și a-ți consolida relația actuală.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 iulie2021

S-ar putea să începi săptămâna cu prea multe frici financiare și să te temi pentru veniturile tale. De preferat ar fi să fii atent la ce idei îți trec prin minte pentru a face bani și să te focusezi asupra lor. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, va intra acum în sectorul iubirii tale și din această ipostază te va susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Dacă ai o relație, poți discuta despre copii, iar dacă ești singur, poți începe o nouă poveste de iubire. Ceea ce trebuie să faci, în schimb, pentru liniștea ta, este să descoperi un echilibru între carieră și familie, între responsabilitățile profesionale și dorința de a petrece timp alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 iulie2021

După nouă ani, săptămâna aceasta, chiar din prima zi a sa, Luna Neagră va intra în zodia ta și pentru nouă luni o va tranzita, contribuind semnificativ la evoluția ta. Vei fi magnetic pentru cei din jur, însă vei dezvolta și o serie de frici și obsesii pe care este de preferat să le controlezi. Vei observa că ușor, ușor începi să te simți mai puternic, dar ai hrijă la ceea ce gândești și ce spui, pentru că vorbele tale au o mare putere în timpul acestui tranzit. Pe de altă parte, este o perioadă bună să te ocupi de casă și familie, de treburi gospodărești și de dorințele celor dragi. O serie de prejudecăți pot fi lăsate în spate acum și îți poți reconstrui un sistem de valori la care să te raportezi.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 iulie2021

Săptămâna aceasta se pot activa o serie de frici sau poți avea deja-vu-uri, te poți reîntâlni cu trecutul, mai ales în prima parte. Din punct de vedere financiar nu este exclus să pierzi o sumă de bani sau să pierzi o sursă de venit pasiv. Fii atent la cheltuieli și nu exagera! Unii nativi pot încheia un partaj, pot obține un bun material. În cuplu se întrevăd tensiuni și este nevoie de un mai mare contrtol al autorității. De asemenea, banii și viața intimă pot fi tema unor certuri de acum.

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 iulie2021

Soarele, guvernatorul tău, intră în zodia ta și pentru aproximativ o lună de acum înainte îți va aduce o mare doză de energie și vitalitate, iar dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate sau stări mai anxioase, acestea se vor dizolva. Pe de altă parte, ai toate șansele să-ți îmbunătățești veniturile, dat fiind că Venus, planeta banilor, va activa sectorul tău financiar. În schimb, relațional poți trăi momente intense, mai ales că Luna Plină din weekend se petrece în casa cuplului. Sunt posibile tensiuni cu partenerul, schimbări neașteptate, surprize neprevăzute și rupturi iminente, în unele cazuri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 iulie2021

Săptămâna aceasta, Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia ta și te va susține să te pui mai mult în valoare. Îți crește farmecul și puterea de seducție și poți obține mai ușor avantaje de la cei din jur, ba chiar poți începe o nouă poveste de dragoste sau poți să-ți consolidezi relația în care te afli. Totuși, ar fi de preferat să eviți reîntoarcerile în trecut, fie sub formă de amintiri, fie sub formă de relații interzise. Profesional, pot să apară unele schimbări neprvăzute la locul de muncă, însă vor fi și nativi pentru care acestea aduc un nou job.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 iulie2021

Venus, guvernatoarea ta, intră într-un sector al lucrurilor ascunse, iar Soarele activează sectorul tău social, așa că va trebui să depui un efort și să ieși din umbră pentru a te face remarcat. Este o perioadă cu minusuri ș plusuri, însă de preferat ar fi să eviți atracțiile bruște față de persoane din anturaj și să nu te lași pradă nici amintirilor și nici poveștilor secrete, interzise. Folosește-te de contextul astrologic pentru a uita ceva sau pe cineva și pentru a (te) ierta și a depăși trecutul. Și starea de sănătate se poate îmbunătăți, mai ales dacă apelezi la remedii naturiste, homeopate, la terapii alternative.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 iulie2021

Și săptămâna aceasta ești centrat pe cariera ta și pe obținerea unei funcții. Vrei recunoaștere și vei obține aprecierile celorlalți. Poți ieși cu mult aplomb la scenă deschisă, așa că șansee să te apropii de obiectivele tale sunt destul de mari. Cu toate astea, poți avea parte de tensiuni cu familia, mai ales în weekend, când cei dragi îți reproșează lipsa de implicare în activitățile casnice. Este nevoie de o reechilibrare a acestor două sectoare, profesional și personal. Dacă ești singur, cineva din antraj îți poate atrage atenția într-un mod deosebit.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 iulie2021

Luna Neagră va intra pentru nouă luni în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să te ispitească să intri în tot soiul de povești, așa că ai grijă pe cine alegi și pe baza căror criterii alegi. Pe de altă parte, săptămâna aceasta focusează-te pe schimbarea unor tipare de gândire și relaționare pentru că poți intra în weekend într-un carusel al certurilor cu ce din jur. Este o perioadă în care ai parte de susținerea planetei Venus în sectorul carierei, așa că preocupă-te de îmbunătățirea imaginii tae și de obținerea unor beneficii profesionale.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 iulie2021

Mare grijă la autoritate în săptămâna aceasta pentru că poți fi prea impunător în fața partenerului și poți strica armonia în cuplu. Totodată, și profesional apar lupte de putere și de preferat ar fi să nu uiți de diplomație și răbdare. Tu mereu îți atingi obiectivele, așa că nu trebuie să devii un mic tiran. Luna Plină din weekend este un punct culminant al unei situații financiare și poți culege niște roade sau, din contră, poți pierde o sursă de venit. Surprizele și schimbările neașteptate de acum au legătură cu ceea ce ai plantat la începutul anului, mai exact în luna februarie.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 iulie2021

Săptămâna aceasta, mare parte din atenția ta se va canaliza pe zona de cuplu și de relații profesionale. Ești determinat să-ți revitalizezi povestea de dragoste sau să cunoști oameni noi și să legi noi relații. Totuși, ține cont că în weekend se formează Lună Plină în zodia ta și s-ar putea să ai parte de schimbări bruște, de situații neprevăzute în viața personală, dar și relațională. De preferat ar fi să găsești un echilibru între tine și ceilalți și să nu dai naștere tensiunilor, mai ales pe teme financiare sau intime. Profită și reaprinde pasiunea în cuplu și fii mai atent la cum îți cheltui banii.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 iulie2021

Venus, planeta iubirii, intră săptămâna aceasta în sectorul relațiilor tale și timp de o lună îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu ceilalți, în special fiind vorba de relația cu partenerul de viață. Este momentul să construiești baze solide în cuplu sau să consolidezi o poveste de dragoste nou începută. Pe de altă parte, fii mai grijuliu cu sănătata ta, odihnește-te mai mult, mai ales în weekend, când ai parte de Lună Plină în acest sector, și nu face excese. Tratează insomniile prin meditație și remedii naturiste. Poți face, în schimb, modificări legate de stil de viață și rutină zilnică, astfel încât să te bucuri de mai mult timp liber și să te relaxezi.

Facebook/Instagram: madalina.manole.astrolog