CityVisionMagazine

Horoscop săptămânal 12 – 18 iulie 2021, cu astrologul Mădălina Manole

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole, iar previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 iulie2021

Se anunță o săptămână cel puțin minunată pentru tine și spun asta fără a folosi mari cuvinte. Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, face o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău și planeta pasiunii, în exploziva zodie Leu, zodie în care nu s-au mai întâlnit din 1991. Acest aspect va revărsa în viața ta multă bucurie, multă poftă de viață și entuziasm. Nu numai că ești în căutarea fericirii, dar o și găsești. Viața ta capătă culoare, în ciuda unor responsabilități pe care le ai vizavi de casă și familie și care își pot lăsa o amprentă mai puțin plăcută asupra stării emoționale. Este o perioadă în care pasiunea în cuplu este la cote înalte, iar dacă ești singur ai toate șansele să întâlnești marea iubire.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 iulie2021

Săptămâna aceasta, rezolvi multe aspecte care vizează viața de familie sau poate o locuință, de la o mutare și până la o renovare, totul este posibil. Însă cel mai mult sunt amprentați nativii care-și doresc construirea unui cămin, pentru că pot primi cereri în căsătorie și pot pune piatra de temelie a unei viitoare familii. Venus, planeta ta guvernatoare, dar și planeta iubirii, se unește cu Marte, planeta dorinței și guvernatorul relațiilor tale, iar uniunea are loc în zodia Leu, zodie în care nu s-au mai întâlnit de 30 de ani. Pentru tine este un moment deosebit de benefic la nivel emoțional. Dacă ai o relație deja, atunci poți reaprinde pasiunea, iar dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești și să începi o nouă poveste de iubire.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 iulie2021

După mult timp, săptămâna aceasta pare să te trezească la viață, iar asta, în primul rând, pentru tine, înseamnă că pofta de comunicare, de dialog și socializare atinge cote înalte. Tot ce ține de negocieri se rezolvă în favoarea ta și poți avea idei bune despre cum să-ți crești veniturile. În plus, rezolvi ușor situații ce țin de acte, semnezi documente importante și poți primi o invitație care să-ți aducă foarte multă bucurie în viață. Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii și cea care-ți guvernează viața sentimentală, face o conjuncție cu Marte, planeta dorinței, în zodia Leu, zodie în care nu s-au mai întâlnit din 1991, iar contextul astrologic îți poate aduce pasiune în viața de cuplu, dar și o nouă iubire, dacă ești singur.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 iulie2021

Săptămâna aceasta astrele sunt pe partea ta și te susțin să-ți faci ordine în minte și să-ți reașezi ideile, dar și să comunici mai bine, mai deschis cu cei din jur. Sectorul financiar este foarte bine aspectat și te poți aștepta la o mărire de salariu, la un bonus, la un comision, oricum o sumă de bani îți poate rotunji frumușel conturile, însă nu pare a fi doar ceva de moment, ci ceva cu frecvență lunară. Sunt și nativi care câștigă bani grație talentelor personale. Ceea ce este important este să nu facă cheltuieli majore pentru că repercisiuinile se pot resimți pe termen lung. În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va face o conjuncție cu Marte, planeta dorinței și guvernatoarea sectorului tău sentimental, în zodia Leu, zodie în care nu s-au mai întâlnit de 30 de ani. Acest aspect aduce o îmbunătățire a vieții de cuplu, mai multă pasiune între tine și partener, iar dacă ești singur, o nouă dragoste poate să-ți bată la ușă.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 iulie2021

Ești vedeta acestei săptămâni și asta grație conjuncției dintre Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorințelor, care se unesc după 30 de ani în zodia ta. Ei bine, pregătește-te de o nouă etapă în viața ta, pregătește-te să deschizi un ciclu care promite să aducă mai mult entuziasm și ocazii de afirmare. Poți ieși în față, te poți face cunoscut, îți poți atinge niște obiective, chiar dacă s-ar putea ca tu să nu te simți cel mai pregătit pentru asta sau să ai unele temeri care să te rețină. Vin șanse și nu le poți lăsa să treacă pe lângă tine. Totodată, conjuncția promite un nou capitol sentimental în viața ta, inclusiv o nouă iubire.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 iulie2021

Săptămâna aceasta socializezi mai mult decât de obicei și ieși cu prietenii, context care-ți poate aduce în viața ta noi persoane. Poți intra în noi anturaje, poți pune pe picioare niște proiecte de grup grație ideilor tale și îți poți face planuri de viitor cu mai mult curaj și îndrăzneală. Pe de altă parte, acum se petrece o conjuncție între Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorințelor, în zodia Leu, zodie în care cele două nu s-au mai întâlnit din 1991, iar acest context astrologic poate aduce o pasiune ascunsă în viața ta, o iubire interzisă sau dezvăluirea unor secrete, așa că ai mare grijă cine te atrage acum pentru că va fi cineva care va sta, cel puțin câteva luni de zile, departe de ochii lumii, din diferite motive.

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 iulie2021

Se întrevede o perioadă foarte bună pentru sectorul profesional. Poți primi aprecieri, meritele tale pot fi recunoscute și discuțiile cu superiorii îți pot aduce ocazia de a te pune în lumină mai mult. Poate chiar tu ai idei bune pe baza cărora să-ți construiești niște strategii de atingere a unor țeluri. Totodată, Venus, planeta iubirii și guvernatoarea ta, se unește cu Marte, planeta dorințelor și cea care-ți guvernează relațiile, în zodia Leu, zodie în care nu s-au mai întâlnit de 30 de ani. Acest context astrologic îți poate aduce multă pasiune în cuplu, o nouă etapă, iar dacă ești singur ai toate șansele să te îndrăgostești și să începi o nouă relație.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 iulie2021

Este o săptămână foarte importantă pentru tine din multe puncte de vedere, dar în primul rând profesional și relațional. Ai șansa să te pui în valoare, să ți se recunoască meritele și să culegi laurii muncii tale de până acum. Un nou capitol se poate deschide în cariera ta, iar asta poate însemna o nouă funcție sau ocazia de a porni pe o nouă direcție. Îți atingi niște obiective avute și ieși la scenă deschisă. Totodată, Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, se unește cu Marte, guvernatorul tău și planeta dorințelor, în zodia Leu, zodie în care nu s-au mai întâlnit de 30 de ani. Acest context astrologic îți aduce ocazia reaprinderii pasiunii în cuplu, iar dacă ești singur șansele de a te îndrăgosti (poate chiar de o persoană cu funcție/cu statut) sunt foarte mari.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 iulie2021

Mare parte din această săptămână o dedici rezolvării unor contexte financiare. Poți rezolva ceva ce ține de acte, poți obține un credit, poți returna o datorie sau poți iniția un proces. În cuplu poți purta discuții despre respect, fidelitate, dar și despre bani și viață intimă. Este o perioadă în care ai toate șansele să pleci în călătoria mult visată, aceea călătorie care să-ți bucure cu adevărat sufletul și în urma căreia să te alegi cu ceva de viitor, poate cu o relație, poate descoperi un loc care te atrage și te muți. Pe de altă parte, sunt și nativi care acum intră în posesia unei diplome sau se înscriu la cursul mult dorit care-i ajută să facă progrese profesioanle sau să se dezvolte spiritual.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 iulie2021

Accentul săptămânii cade asupra sectorului sentimental și emoțional, dar și financiar. Poți culege roadele unor investiții și ai șanse mari de a negocia și semna un contract de colaborare. Pe de altă parte, Venus, planeta iubirii și guvernatoarea vieții tale sentimentale, se unește cu Marte, planeta dorințelor, în zodia Leu, context astrologic care nu s-a mai petrecut din 1991. Astfel, viața intimă intră pe un nou făgaș și poți reaprinde pasiunea chiar și într-o relație care părea consumată. De altfel, ideal ar fi să folosești energia acestei conjuncții pentru a alunga monotonia din cuplu și nu pentru a cădea pradă unei infidelități. Cei singuri pot trăi o aventură erotică care să-și lase amprenta asupra stării lor emoționale.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 iulie2021

Săptămâna aceasta poți clarifica situații ce țin de locul de muncă, de sarcini și prgram, poate chiar de condițiile de salarizare. Este o perioadă bună să aduci mici schimbări în rutina zilnică, poate chiar să te preocupi de sănătatea ta și să faci niște analize anuale. Pe de altă parte, sectorul relațiilor tale este foarte puternic aspectat. Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorinței, se unesc aici, după 30 de ani, iar acest context poate funcționa pe două căi distincte. Pe de o parte poate veni cu un nou contract de colaborare, iar pe de altă parte cu o nouă relație de viitor, pentru cei singuri. Pentru cei care sunt parte a unui cuplu poate fi vorba de oficializarea relației.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 iulie2021

Săptămâna aceasta ești mai dornic de flirt și cuceritor, mai deschis unei noi povești de iubire și nu este exclus să-ți recunoști sentimentele pentru cineva sau să faci o declarație de dragoste partenerului, să discutați despre posibilitatea de a deveni părinți. Profesional, este un moment bun care poate aduce afirmare la locul de muncă, dar și un nou job celor care-și caută să se angajeze. Lucrezi cu mai mult spor și mai multă bucurie și vei dori să faci ceea ce-ți place cu adevărat.  

Facebook/Instagram: madalina.manole.astrolog