CityVisionMagazine

Tendințe 2017 în designul interior by Noblesse Interiors

Tendințe 2017 în designul interior by Noblesse Interiors
Disponibilă în România prin Noblesse Interiors, Colecția Master realizată în stil contemporan pune în valoare cultura handmade, exprimată prin atenția acordată detaliilor, dovezi tangibile ale unei calități bine gândite și stabilite. Rezultatul este reprezentat de piesele de mobilier caracterizate printr-o frumusețe îndrăzneață, care transmit o pasiune nelimitată și o competență câștigată de-a lungul timpului.
Mobila din Colecția Master este caracterizată de o nouă abordare care subminează modul în care materialele sunt utilizate în mod convențional. Lemnul rafinat dezvăluie pielea, expresie a unei frumuseți exclusiviste. Acest contrast conceput de binecunoscutul designer La Spada este îmbogățit de motivul oriental datorită texturilor cu linii fluide și a culorilor evocatoare care atrag ochiul.
Formele netede, luxoase și materialele cu motive orientale caracterizează acest dining, punându-i în valoare toată frumusețea sa. Măiestria artizanală este vizibilă în fiecare detaliu dezvăluit printr-o precizie elegantă și creat cu dedicare.
Aici, lemnul devine o componentă internă, în timp ce exteriorul este reprezentat de o suprafață din piele. Datorită acestei compoziții aparte, spațiul dobândește un aspect nou și elegant.
Această canapea moale și tentantă din punct de vedere al formei te învăluie și te îmbie la relaxare. De altfel, întregul living caracterizat prin culori magnetice și piele cu linii geometrice reprezintă o invitație la reverie și relaxare.
În dormitor patul reprezintă esența, piesa principală în jurul căreia se conturează întregul design interior. Formele deosebite și sinuoase ale acestui pat creează un design perfect și îi conferă acestuia senzația de catifea. Pielea, țesătura și lemnul sunt alternate cu măiestrie, subminând proporțiile obișnuite și difuzând o sofisticare exclusivistă.
Întotdeauna modul de amenajare a biroului trebuie să reprezinte un statement al personalității proprietarului. Iată cum acest birou masculin conferă o eleganță primitoare, combinând cu succes stilul clasic cu cel modern. Această eleganță se datorează combinației rafinate între piele și textura lemnului.
Vă invităm să vizitați siteul nostru pentru a descoperi și alte articole de mobilier din Colecția Master,
create special pentru casa visurilor dumneavoastră sau să vizitați Showroomul Noblesse Interiors, amenajat integral de către echipa noastră de specialiști, un loc unic în Europa și un spațiu dedicat designului și iubitorilor de artă și cultură.
Noblesse Interiors reprezintă un concept unic în lumea designului de interior, un mix al celor mai frumoase colecții de mobilier, decorațiuni, placări, corpuri de iluminat și textile, alături de servicii complete de design interior și implementarea proiectelor la cheie.
Specializați în proiecte rezidențiale, HoReCa, office și comerciale, designerii noștri sunt, dincolo de profesioniști, creatorii unei ambianțe unice care reflectă povestea fiecărui beneficiar sau brand în parte.
Mai aproape de oameni, interioarele Noblesse Interiors reprezintă cadrul ideal pentru cele mai frumoase momente din viață.
Noblesse Interiors face parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce oferă produse și servicii de valoare, conectând industria creativă și culturală sub motto-ul „Add value to your lifestyle”.
www.noblesseinteriors.com | www.noblesse-group.com
Contactează-ne. Tel: +40 740 591 851 | E-mail: info@noblesseinteriors.com
Showroom București: Str. Sfinților, nr. 7, sector 2 | Showroom Bacău: Str. Ștefan cel Mare, nr. 2