CityVisionMagazine

Amenajeaza-ti locuinta asa cum visezi!

Arhitectii si designerii de interior Noblesse Group au realizat conceptul pentru aceasta casa din Bucuresti tinand cont de dorintele beneficiarului: un mix echilibrat de stiluri pentru o atmosfera eleganta si primitoare.

Va prezentam unul dintre proiectele de design interior case Bucuresti realizat de echipa noastra de arhitecti si designer de interior. Piesele de mobilier, finisajele, decoratiunile si obiectele de iluminat au fost alese din portofoliul de colectii Noblesse. Pentru acest concept, echipa Noblesse Group a optat pentru un mix echilibrat de stiluri de amenajare.

DESIGN INTERIOR CASE BUCURESTI – FUZIUNE DE STILURI
La parter regasim un stil neoclasic in antreu, hol, living, dining si bucatarie, cu detalii pictate atat pe mobilier cat si pe tavan. In antreu a fost integrat mobilier fix cu dulap de haine/cuier, pantofar si o zona de primire cu fotoliu, pouff si o masuta de cafea. Holul poate fi privit ca o galerie de arta, cu tablouri colectionate pe parcursul anilor de catre beneficiari.

STILUL NEOCLASIC – RAFINAMENT ADUS DESIGNULUI INTERIOR
Living-ul este zona de relaxare, socializare, si a hobby-urilor – jocul de sah si pianina. In dining, de la masa de opt persoane se poate admira gradina cu florile ce se afla chiar langa geam. Iluminatorul pozitionat desupra mesei confera sentimentul de reuniune in jurul luminii. De la masa din dining se priveste catre scafa aurie luminoasa din mobilierul inalt de bucatarie. Designul bucatariei este conceput cu o insula ce are si rolul de spatiu pentru servit mese precum gustari sau micul dejun.

INFLUENTELE ORIENTALE, ALEGERE INSPIRATA INTR-O AMENAJARE CLASICA!
Dormitorul matrimonial este realizat intr-un stil clasic, elegant, cu influente orientale. Acesta are un dressing propriu, ascuns. Baia din dormitorul matrimonial si grupul sanitar sunt in stil modern cu influente exotice.

STILUL SHABBY CHIC SEDUCE PRIN ATMOSFERA PRIMITOARE
La etaj, stilul amenajarii interioare este modern, iar paleta cromatica include culori vii, de exemplu portocaliu sau albastru inchis electric. In dormitoarele membrilor familiei regasim stilul shabby chic, un stil ce reda un decor simplu si totusi, sofisticat.

Echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse realizeaza proiecte de design interior la cheie, design interior case Bucuresti si oriunde in tara, proiecte amenajare interioara locuinte precum apartamente, penthouse-uri, vile. De la concept, pana la implementare, echipa noastra se dedica cu pasiune si profesionalism fiecarui proiect.