CityVisionMagazine

Neoclinique, clinica în care pacientul își alege zâmbetul, are o nouă filială

În nordul Capitalei s-a deschis recent o filială a clinicii stomatologice Neoclinique, bazată pe Digital Smile Design (DSD), o metodă prin care pacientul poate vedea dinainte cum va arăta zâmbetul său în urma tratamentului propus de medicul specialist.

Cu o echipă de profesioniști în domeniul medical, care au o experiență de peste 20 de ani, și cu o aparatură medicală de ultimă generație, Neoclinique asigură servicii dentare complete, atât pentru adulți cât și pentru copii, cu misiunea de a oferi zâmbete frumoase și sănătoase.

Așadar, pentru că un zâmbet face cât o mie de cuvinte, Neoclinique pune accentul atât pe sănătatea dinților, cât și pe crearea unui zâmbet autentic, pe care îl realizează prin Digital Smile Design (DSD), dar și prin testarea și proiectarea 3d a design-ului final. “Astfel, testăm cu pacientul, înainte de a începe tratamentele, și proiectăm atât digital cât și fizic în așa fel încât rezultatul să fie realist, funcțional și estetic personalizat pentru fiecare pacient în parte.”, Cristina Toader, fondator Neoclinique. Astfel, orice pacient, oricât de nemulțumit ar fi de zâmbetul pe care îl are, va ieși din cabinetele Neoclinique cu o dorință de a-i fermeca pe toți din jur cu noul lor zâmbet impecabil. Pentru medicii de la Neoclinique, nu există caz care să nu poată fi rezolvat și nu există „Ați venit prea târziu”.

Conceptul de Digital Smile Design utilizat de Neoclinique presupune ca echipa medicală și pacientul să conlucreze în vederea obținerii rezultatului dorit și visat de pacient. Pacientul primește toate informațiile de care are nevoie și are garanția că lucrarea dentară pe care o va obține nu este o surpriză neplăcută. Omul știe de la bun început în ce va investi și nu se poate trezi în situația în care să nu poată mesteca, să vorbească cu precipitații sau să nu pronunțe bine anumite litere. Altfel spus, transformarea este una cunoscută dinainte și se face numai și numai în direcția dorită.

Un beneficiu extraordinar pe care îl obține oricine alege să își trateze dinții la Neoclinique, este acela că, înainte de a urca pe scaun, va sta de vorbă cu medicii care le vor vorbi cu omenie, căldură și înțelegere, astfel încât să le alunge anxietățile și să le creeze confort psihic. În plus, pacienții nu vor simți durere în timpul intervențiilor și își vor putea exprima deschis preferințele.

Neoclinique Nord este situată pe Șoseaua București-Ploiești 89A, lângă Decathlon, Mega Image Concept Store, în clădirea Miro, lângă Rovere, Stradale, Mitzu, KPMG.

Imagini și înregistrări video cu pacienții care și-au transformat atât zâmbetul, cât și întregul chip după ce au urmat tratamentele adecvate la Neoclinique sunt disponibile pe site-ul: neoclinique.ro, unde se regăsesc și toate detaliile necesare cu privire la tarife, echipa de medici și modalități de programare.