CityVisionMagazine

3 terapii care te ajuta sa intampini vara in forma

Zilele de vara bat timid, dar sigur la ușă. Încet, încet, luna iunie vine peste noi și peste corpurile noastre. Așadar, cum stai la capitolul siluetă? Cum îți merge? Ai reușit să scapi de kilogramele în plus. Ei bine, uneori, uităm că un corp zvelt are nevoie și de liniște sufletească. De un pic de răsfăț și pace.

Dacă visezi la un corp fit, atunci ia aminte la recomandările experților de la Danubius Health Spa Resort. Bucură-te de un weekend de răsfaț la spa. Rezultatul? Baterii încărcate și o siluetă mai conturată.

Suzana Pretorian, dr. balneolog în cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata, îți recomandă cele mai eficiente terapii antistress și de rafinare a siluetei.
Masaj subacvatic cu jeturi este unul dintre cele mai eficiente tratamente balneare de relaxare. “Acest tratament este efectuat într-o cadă cu apa fierbinte de 35-37 ºC. Cu ajutorul unui furtun subacvatic, terapeutul pompează un jet puternic de apă care e direcționat asupra principalelor grupuri musculare de la o distanță de 10-15 cm, în mod repetat. Prin alternarea distanței și a unghiului, este posibilă schimbarea intensității presiunii jetului de apă asupra corpului. Scopul acestui masaj subacvatic este relaxarea mușchilor și a țesuturilor conjunctive, precum și relaxarea parțiala a ligamentelor,” precizează  Dr. Pretorian.

Băile cu apă minerală

Bogate în minerale și încălzite de adâncimile pământului, apele minerale sunt de mii de ani, unul dintre cele mai remarcabile remedii naturale. Iată și explicația medicilor. “Apele minerale sunt eficiente în tratarea artrozelor și a reumatismului. Tot ele acționează minunat și asupra disfuncțiilor aparatului locomotor, în cadrul programelor de recuperare. Relaxarea în apă sărată și încălzită este în acelați timp un antidot împotriva stresului cotidian,” precizează specialistul Danubius Health Spa Resort Sovata.

Împachetari wellness cu nămol. Bogat în ingrediente minerale de detoxifiere a pielii și a corpului, nămolul ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și ajută la regenerarea și tonifierea pielii.

“Împachetarea Wellness cu nămol este una dintre cele mai cerute terapii de la Sovata. Ea susține recuperarea mineralelor pierdute din organism și purificarea porilor. Nămolul cald se aplică în mod direct pe piele și se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Datorită căldurii plăcute și trăsaturilor chimice ale nămolului, aceasta procedură reprezintă tratamentul ideal pentru combaterea stresului, oboselii și a afecțiunilor nervoase”, punctează medicul balneolog expertul Danubius Health Spa Resort Sovata.

Tu când vii la Sovata să te bucuri de tine?
Dacă vrei mai multe detalii, dă un click pe pe www.danubiushotels.ro.