CityVisionMagazine

TOMMY JEANS SI NBA LANSEAZA O NOUA COLECTIE IMPREUNA

Tommy Hilfiger anunta lansarea colectiei TOMMY JEANS creata in colaborare cu Asociatia Nationala de Baschet (NBA). Colectia capsula celebreaza esenta baschetului ca o forta integrala in construirea culturii locale de strada si a comunitatilor diversificate. Mai mult, este o continuare a traditiei indelungate a brand-ului in ceea ce priveste stilul streetwear american si nostalgia emblematica a anilor ’90. Colectia este disponibila in Romania pe tommy.com incepand cu 6 Iunie 2022.

Inspirata din energia specifica baschetului, colectia prezinta siluete relaxate si imprimeuri cu siglele echipelor NBA. Disponibile intr-o varietate larga de combinatii, hanoracele din fleece, pantalonii de trening, tricourile si pantalonii scurti pot fi combinate in diverse look-uri sau asortate cu o jacheta varsity si pantaloni din denim pentru femei. Colectia este conceputa pentru toti cei care imbratiseaza stilul de viata si agitatia care inconjoara acest sport, oferind moda streetwear de cea mai buna calitate.

Afinitatea lui Tommy Hilfiger pentru baschet si cultura de strada a inceput in anii 1990, cand brand-ul sau omonim a captat atentia celebritatilor si influencer-ilor, dintre care multi erau conectati cu NBA si comunitatea sportiva mai larga. Modelele TOMMY HILFIGER din acea perioada erau extrem de ravnite si definitorii ca stil. Prezenta lor era deseori remarcata pe terene — de la arene profesionale pana la jocuri amicale in strada. Sportul a ramas intotdeauna o componenta cheie a viziunii brand-ului Hilfiger si, mai recent, a inclus colaborari globale cu campionul international de tenis, Rafael Nadal, si Lewis Hamilton, campionul mondial la Formula OneTM.

Colectia capsula TOMMY JEANS si NBA de asemenea reflecta campania globala de primavara 2022 a lui TOMMY JEANS, Play to Progress, care celebreaza puterea creativitatii individuale de a duce mai departe comunitatea.

Prietenii si fanii brand-ului TOMMY JEANS sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyJeans si @TommyJeans. Aici vor descoperi un mix de muzica, streetwear si cultura pentru tineri intr-un continut experimental, care depaseste limitele stilului individualizat si exprimarii de sine.