CityVisionMagazine

TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ CAMPANIA KIDS TOAMNĂ 2019

Tommy Hilfiger anunță campania globală TOMMY HILFIGER Kids Toamnă 2019 care celebrează spiritul de explorare al copiilor, când aceștia descoperă lumea, scriind propriile povești și reguli. Campania se va lansa la nivel global pe 1 august 2019.

Realizată de Chad Moore, campania TOMMY HILFIGER Kids Toamnă 2019 surprinde energia și entuziasmul unui nou an școlar și promisiunea aventurilor ce urmează. Copiii recuperează la bordul unui autobuz școlar clasic galben timpul petrecut despărțiți în vacanță, descoperă împrejurimile în timpul unei excursii în aer liber și explorează creativitatea și auto-exprimarea la muzee.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă 2019 pentru Copii este inspirată de ciocnirea conștientă între funcție și patrimoniu, fuzionând mai multe elemente sustenabile cu un caracter practic. Aceasta ne propune, printre altele, jachete tip puffer umplute cu puf și veste din pluș moale ce au pe deasupra un strat de țesături impermeabile. Colecția revizitează arhivele de brand, modernizând stilurile-semnătură precum puloverul varsity în culori contrastante cu dungi și stele jucăușe. Broderiile Tommy Crest și imprimeurile florale totale adaugă un twist cool tricourilor și rochiilor. Tonurile neutre și paleta de culori emblematică a brandului – roșu, alb și albastru – sunt completate cu galben vibrant și roz pal. O colecție pentru Toamnă 2019 care adaugă tehnicalitate și versatilitate ADN-ului clasic, American, cool al brandului.

Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă 2019 pentru Copii este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER KIDS.