CityVisionMagazine

Toamna și culorile sale. Află care sunt și cum le poți include în ținutele tale

Pentru mine, toamna reprezintă o explozie de culoare, care aduce un zâmbet larg pe chipul tuturor. De ce? Este momentul cel mai potrivit din an când ne putem bucura de ținute complexe din punct de vedere stilistic. Pentru a avea apariții spectaculoase este esențial să se cunoască foarte bine ce culori se poartă toamna și, desigur, cum pot fi combinate, asortate și accesorizate. Culorile aflate mereu în centrul atenției sunt cele de verde smarald, galben, portocaliu, roșu, gri, bej și, bineînțeles, maro.

Lunile de toamnă au un farmec aparte, sunt speciale, unice. Ne oferă un tablou compus din culori și peisaje de neuitat. Există o armonie în toamnă şi o strălucire în peisajul pictat de ea, care nu poate fi regăsită pe timpul verii. Ador culorile toamnei. Galbenul intens. Roșul arămiu. Verdele care amintește de zilele călduroase de august. Pentru a mă integra cât mai bine în acest peisaj de poveste, am ales o jachetă tricotată, cu volane (nr art.: 971536) de la bonprix.ro. Are un accent romantic, este călduroasă și ușor de integrat în ținute mai elegante, business sau casual. Și pentru că detaliile fac diferența, am compus o tinuță formată din jacheta tricotată și o rochie ce poate fi purtată și primăvara sau chiar vara, dar în alt context. Rochia maxi(nr art.: 959555) cu imprimeu floral este tot de la bonprix.ro. Este lungă, are un guler înalt, cu șnur și detalii strălucitoare.

Așa că e momentul să-ți compui cea mai frumoasă ținută de toamnă și să te bucuri de ultimele zile de noiembrie. Este o toamnă cu frunze galbene și arămii, scăldate în razele soarelui blând. E melancolică, dar atât de frumoasă. De colorată. Toamna este poezie.

„Cât timp toamna rezistă, nu am suficiente mâini, pânze și culori pentru a picta lucrurile minunate pe care le văd.” – Vincent Van Gogh