CityVisionMagazine

Ținute de party & rezoluții iconice

Tu nu obișnuiești să îți faci tradiționala listă cu rezoluții pentru noul an deoarece știi deja cum o să fie: autentic, exuberant, fără limite. Ca și până acum îl vei construi după stilul tău și după propriile reguli. De aceea, pentru party-ul de sfârșit de an cauți un look care să spună povestea ta provocatoare, senzuală, puternică, contemporană. Un look unic Calvin Klein.

Îndrăgostește-te de estetica minimalistă, sinonimă cu luxul rafinat și simplitatea sofisticată oferite de Calvin Klein. Știi ce este specific AND-ului acestui brand? Femeia Calvin Klein va spune că siluetele actuale, sensibilitatea modernă de neegalat și eleganța întregesc o imagine provocatoare și senzuală. Iar bărbatul Calvin Klein va aprecia stilul urban, într-o estetică de asemenea tip relaxed luxury și simplitatea liniilor curate, casual, specifice unui design contemporan și inovator.

Un outfit all denim sau creat cu anumite produse din denim este unul atemporal, mereu incredibil de cool & stylish. Designer denim pentru Calvin Klein este promisiunea unei povești de stil premium, avangardistă, inspirațională. Te regăsești în #MyCalvins?

Încearcă o pereche de jeans care se potrivește siluetei tale, fie că este vorba despre 90’s Straight Utility Jeans sau High Rise Skinny Jeans. În loc de clasicul top, probează o rochie midi Sheer Panel Bodycon – este tip corset și are o croială ultra modernă. Peste pui direct o jachetă scurtă puffer sau o jachetă bomber, în picioare îți iei o pereche de ghete platformă Chelsea din piele și gata look-ul de party.

Ca bărbat, un outfit iconic poate fi realizat din doar câteva piese: o pereche de Slim Tapered Jeans, un oversized hoodie într-o nuanță extrem de interesantă care se numește travertine (sigur cunoști asocierea) sau un swearshirt negru din bumbac reciclat, pe sub care merge de exemplu o cămașă oversized din denim, și toate se potrivesc la fix cu o jachetă puffer și ghete junky din piele.

Fii tu și atât, în #MyCalvins!

Descoperă toate produsele CALVIN KLEIN în magazinele Calvin Klein din București Mall, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța.