CityVisionMagazine

Straluceste in sezonul festiv cu Marks & Spencer!

Indiferent dacă alegi să porți un top din paiete strălucitor cu o pereche de jeanși pentru un look stylish la petrecerea de Crăciun, sau un maiou mătăsos împreună cu o fustă din paiete la masa în familie de Sărbători, fii glam în acest sezon festiv cu Marks & Spencer!

Colecțiile de party sunt opulente, oferind o varietate de stiluri din paiete, mătase, țesături metalice sau catifea. De la rochii strălucitoare, la costume de catifea sau pantofi cu finisaje din paiete, există o variantă pentru ca oricine să își poata dansa drumul în acest sezon!

Popularitatea stilurilor din catifea dovedește a fi un material cheie al garderobei festive! De la blazere de catifea până la fuste plisate, pantaloni evazați sau ghete până la gleznă, există stiluri pentru toate ocaziile care vor oferi un spirit contemporan de petrecere.

Destindeți-vă în combinații de paiete și țesături metalice, cu o gamă de stiluri diferite care vă vor ajuta să străluciți toată noaptea! Fusta mini creion, bluza camisol, blazerul sau fusta cu aspect ombre, paietele sunt un detaliu must-have ce vor oferi vibe-ul glam de care oricine are nevoie. Nu uitați să vă completați ținuta cu selecția interminabilă de accesorii M&S!