CityVisionMagazine

Rochii la modă pentru toamnă

Rochiile sunt acel articol vestimentar la care nu merită să renunți, chiar și atunci când afară se face mai frig. Cheia succesului este să alegi un model care, bine stilizat, va funcționa în toate condițiile meteo. Marca bonprix a pregătit pentru noi o selecție de rochii care se înscriu perfect în tendințe și sunt alegerea ideală pentru zilele mai reci.

Rochii tip cămașă

Rochiile tip cămașă sunt un model versatil, care poate fi purtat în multe feluri. Sunt o opțiune excelentă pentru femeile pentru care este important confortul, dar și aspectul elegant. Istoria lor datează de la Coco Chanel, care a demonstrat că și o croială atât de simplă poate fi incredibil de feminină. Este croiala ideală pentru femeile cu o siluetă tip clepsidră. Partea inferioară evazată ascunde ușor șoldurile și coapsele mai late, în timp ce centura accentuează talia.

Rochii din tricotaj

Rochiile din tricotaj sunt un must-have pentru sezonul de toamnă. Atunci când temperatura de afară scade, ne îndreptăm adesea spre haine care sunt practice, iar acesta este cu siguranță unul dintre multele beneficii ale acestui material. Dacă ești o fană a hainelor confortabile și convenabile, acesta este, fără îndoială, modelul perfect pentru tine!

Rochii din piele ecologică

Rochiile din piele ecologică sunt permanent în tendințe. Sunt o soluție excelentă atunci când nu avem o idee pentru o ținută neconvențională – sunt atât de izbitoare și remarcabile încât nu au nevoie de niciun accesoriu. Cele mai populare sunt cele păstrate în culori discrete. Sunt perfecte pentru tendințele toamnei și le poți stiliza fără prea mult efort! Pentru ținutele de zi cu zi, optează pentru un palton călduros și cizme largi confortabile, în timp ce pentru serviciu, asociază-le cu cizme cu toc și o curea pentru a-ți accentua talia.

Caută-ți rochia perfectă de toamnă la www.bonprix.ro