CityVisionMagazine

Parfumerie feminină & masculina

  1. JIMMY CHOO – EDP 100 ml

Imaginați-vă un parfum care alătură feminitatea, luxul și eleganța: noul Jimmy Choo. Jimmy Choo este sinonim cu stilul, strălucirea și covorul roșu, dezvăluind o notă provocatoare. Primul parfum care învăluie cu senzualitate și seducție femeia care îl poartă, datorită unui acord delicios, ușor oriental, de fructe, nuanțe calde, bogate și lemnoase. Inspirat de femeile moderne: este puternic, seducător, asociind misterul cu senzualitatea. Un obiect irezistibil al dorinței. Jimmy Choo conferă astfel glamour și sofisticare, într-o sticlă prețioasă, fațetată, inspirată de sticlă de Murano.

  1. TOM FORD – Velvet Orchid Lumiere – EDP 50 ml

Tom Ford prezintă Velvet Orchid Lumiere, o interpretare ultra-feminină a binecunoscutei ape de parfum Velvet Orchid. Velvet Orchid Lumiere este o compoziție floral-orientală cu accente gurmande. Aceasta se deschide cu un amestec de bergamotă italiană, arome citrice de mandarine, miere și rom. Inima parfumului, impetuos florală, include note de trandafir, orhidee și iasomie, iar baza conține acorduri de lemn de santal, vanilie și smirnă.

  1. YVES SAINT LAURENT – Black Opium Floral Shock – EDP 90 ml

O interpretare proaspătă și revigorantă a semnăturii de cafea din Black Opium. Black Opium Floral Shock este precum doza de energie oferită de o ceașcă de espresso intens, la primele ore  ale dimineții. Notele iconice de cafea și acordurile de vanilie se amestecă acum cu arome florale de gardenie

și floare de portocal, care instant împrospătează parfumul.

Note de top: esența de bergamotă, acorduri de pară, acorduri de frezie

Note de mijloc: Floare de portocal, acorduri de gardenie aurie, acorduri floral-solare

Note de bază: acorduri de cafea, acorduri de lemn de santal, vanilie

Parfumerie masculină

1. GUCCI – Guilty Diamond Pour Homme – EDP 90 ml

Împărtășind caracterul amețitor al omologului său feminin, Gucci Guilty Pour Homme este un parfum intens și aromatic fougere, conceput pentru a provoca. Parfumul trezește simțurile cu note de top revigorante de lămâie italiană și mandarină, frunze verzi zdrobite și piper roz energic. O inimă de lavandă se amestecă cu coriandru cald, flori de portocal și neroli, stratificat pe o bază masculină de cedru și patchouli ce intrigă și seduce.

2. CARTIER – Declaration D’Un Soir Men Edt – EDP 100 ml

Variația notelor proaspete, picante și lemnoase ale Declaration d’un Soir, ce aduc piperul roz pentru prima oară într-un parfum masculin, este perfectă pentru seri grandioase; un parfum impulsiv capabil de a înlătura tabuuri, care îndrăznește într-un mod direct să spună cele nespuse și să evoce momente fericite de neuitat.

3. ARMANI – Eau de Nuit – EDP 100 ml

Negru înainte de orice. Nocturn. Masculin. Eau de Nuit nu este un simplu parfum. Este un amestec unic ce evocă puritate, simplitate și eleganță. Numai un designer ar fi putut să creeze Eau de Nuit: mai mult decât un obiect, mai mult decât un parfum, este o esență de stil.

Cu Eau de Nuit, exuberanţa cascadei răcoritoare și luminoasă Eau pour Homme se îmbină cu senzualitatea bogată și învăluitoare a condimentelor, tutunului și irisului. Într-un recipient ce prezintă aceleași linii ca geamănul său, într-o elegantă versiune de sticlă neagră netedă, Eau de Nuit deschide astfel un nou capitol în istoria parfumurilor Giorgio Armani, pentru toți bărbații care iubesc eleganța, atât ziua cât și noaptea.