CityVisionMagazine

Outfit-uri versatile accesibile oricărui bărbat

Stil și confort maxim sunt două dintre criteriile importante pe care bărbatul modern le ia în calcul când își caută jacheta potrivită. Este o piesă vestimentară care completează orice ținută în sezonul rece, dedicată celor care au un stil de viață dinamic și care caută să abordeze un look cool streetwear. 

Jacheta puffer este un item fashion extrem de versatil și se potivește bărbaților care aleg un stil casual și sofisticat în același timp. Este o piesă care de-a lungul timpului a primit un upgrade estetic considerabil și care permite abordarea unor look-uri stratificate. Poate fi integrată în ținute de streetwear dar și în cele office, în funcție de imprimeu ales și a celorlalte elemente stilistice folosite. 

Tommy HIlfiger, care s-a impus ca un lider cultural, fiind unul dintre primele mărci care a adus moda Prep în mainstream, și care întotdeauna privește în viitor, inspirându-se din trecut, propune o gamă de jachete puffer în colecțiile TOMMY HILFIGER Toamna 2022, fiecare cu un twist aparte.

O prima opțiune poate fi jacheta puffer TH monogram padded down, o jachetă căptușită, umplută cu puf, care își păstreză funcționalitatea pentru sezonul rece, oferind un confort termic optim. Cu un update modern, are imprimeul all over, cu noua monogramă TH, în cromatica specifică brand-ului, roșu, bleumarin și alb. Este potrivită în diverse combinații stilistice, pornind de la clasica pereche de jeans și un pulover, pânâ la pantalonul de costum și un hoody confortabil.

Tot pentru cei care preferă un imprimeu statement, este și jacheta puffer TH monogram print high-loft, într-o cromatică electrică.

O abordare safe din punct de vedere al culorii și modernă în același timp, este jacheta cu guler înalt zero gravity padded, regular fit, 100% nailon, cu umplutură reciclată.

În fiecare jachetă TOMMY HILFIGER se remarcă revenirea la rădăcinile stilului prep de pe coasta de est, care asociată cu noua monogramă, oferă o abordare cu adevărat modernă a garderobei de toamnă pentru bărbați.

Descoperă toate modelele de jachete pe tommy.com sau în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.