CityVisionMagazine

LEWIS HAMILTON A PURTAT ITEM-URI DIN COLECȚIA TOMMYXROMEO LA FORMULA ONE

Tommy Hilfiger anunță că Lewis Hamilton, cel care a câștigat de șapte ori campionatul mondial FIA Formula One ™, a purtat TOMMY HILFIGER la Formula One™ Dutch Grand Prix 2021, în Zandvoort, Olanda pe 4 septembrie 2021. A combinat o jachetă unisex, galbenă cu o pereche de jeans de asemenea unisex, croiți din denim și piele, ambele piese făcând parte din colecția TommyXRomeo.

Colecția TommyXRomeo, creată de Tommy Hilfiger și Romeo Hunte, designer din Brooklyn, pe care l-a mentorat timp îndelungat, ajunge să facă parte din arhivele TOMMY HILFIGER, prin tehnicile de deconstrucție folosite de Romeo Hunte pentru a reconstrui, remixa și reimagina piese iconice. Colecția Capsulă a fost lansată pe 12 august 2021 și este disponibilă pe tommy.com în SUA și Europa, prin partenerul Selfridges și pe RomeoHunte.com

Colecția Capsulă Toamna 2021 TommyXRomeo duce mai departe Programul People’s Place, care își propune să încurajeze incluzivitatea și diversitatea prin crearea de oportunități pentru talentul creativ în comunitățile BIPOC subreprezentate, atât în ​​fața, cât și în spatele camerei.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind @TommyHilfiger, #TommyHilfiger.

UNDE:             Dutch Grand Prix | Zandvoort, Olanda

CÂND:             4 Septembrie, 2021